Gość srb38vx Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 100 lat kfx :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 H4mm3R wycenili ci już furke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 H4mm3R wycenili ci już furke? Jutro mają z PZU przyjechać do ASO i robić wycenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 :drunk: Dzisiaj znowu odchudzałem rower, jest 9,90kg. Zmieniłem hamulce, a w nich od razu klamki z aluminiowych na karbonowe, jedna klamka 312zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jedna klamka 312zł na biednego nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam wszystkie panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ahoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :hi: dzisiaj w końcu robię swap MCE z B7 -> B6 :naughty: rezanie weekendowe się rozpocznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dzisiaj w końcu robię swap MCE z B7 -> B6 :naughty: rezanie weekendowe się rozpocznie :gwizdanie: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 panowie bo szukam inspiracji. Co myślicie jak bym wrzucił takie felgi do siebie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 brzydkie, może coś z kutego magnezu nie pamiętam z jakiej firmy były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 panowie bo szukam inspiracji. Co myślicie jak bym wrzucił takie felgi do siebie?? :sick3: te co masz są dużo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 nie moge znalezc tych felg które wkleiłem w realu bo to jest z prospektu audi. A co ciekawe one w nim nie są w ogóle podobne (w realu maja mniejszy środek). Widziałem je raz w b8 i bardzo mi się podobały. To są DTMki. Tak wyglądają na aucie: Ale jak mówicie że nie ładne... panowie bo szukam inspiracji. Co myślicie jak bym wrzucił takie felgi do siebie?? :sick3: te co masz są dużo lepsze Mówisz o AVUSach czy RSach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Siemian ja bym to na takich widział http://allegro.pl/felgi-audi-a5-s5-rs5-a7-a8-20oryginalne-i1523128488.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 avusy z tego wszystkiego najlepsze, ale kupuj 19" nie badz mietki...[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2011, 12:24_________________________________________________no te co Hammer wkleil sa kox tylko ciezko dostac je w ORI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kerczi nie podpuszczaj mnie bo już od roku myśle o 19' ale troche się tego boje. Wiesz jak jeżdze. Boje się że będe je prostował i spawał co 2 dni... Ale zobaczymy... jak coś fajnego będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi