siemian Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 padło mi turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 padło mi turbo znaczy się zarżnąłeś :gwizdanie: ale patrz plusów będzie z B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 padło mi turbo znaczy się zarżnąłeś :gwizdanie: ale patrz plusów będzie z B8 To znaczy, że będzie udany spot?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 padło mi turbo znaczy się zarżnąłeś :gwizdanie: ale patrz plusów będzie z B8 To znaczy, że będzie udany spot?? :polew: chcesz powiedzieć że Cie nie będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jak dam rade to będę Nie wiem jak nasz inwalida Mi wypada powiedzieć dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 padło mi turbo dziwne..przecież nikt tak o turbo nie dba jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 padło mi turbo dziwne..przecież nikt tak o turbo nie dba jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 kto dziś będzie? ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 ja byydeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 padło mi turbo dziwne..przecież nikt tak o turbo nie dba jak ty Wihajster, siemian naprawde dba ,on go przecież gasi zanim się zatrzyma . :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 padło mi turbo dziwne..przecież nikt tak o turbo nie dba jak ty Wihajster, siemian naprawde dba ,on go przecież gasi zanim się zatrzyma . :polew: :polew: :polew: ...i odpala już na bucie żeby zmiejszyć laga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :decayed: wiadomo ,bo ciśnie mu dopiero od 2,3k więc jest wcześniej przygotowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Siemian przyjedź wcześniej ,napal w grilu to przywiozę nowe uszczelnienia do caha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Siemian przyjedź wcześniej ,napal w grilu to przywiozę nowe uszczelnienia do caha . nie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi