baca21 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Pisałem wcześniej ale odzewu nie było bielszczaków....Pomoże ktoś ogarnąć B5 : kąt na pompie, i jeszcze jedna przypadłość pewnie związana z tym... auto poniżej 2500 rpm nie jedzie... powyżej wyrywa jak trzeba... pompa była wymontowana..
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2011 tematy sie kleją że HEJ :> Jak Furka Arturoo? coś tam dalej nie halo stuki są dalej [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 20:50_________________________________________________kąt jest na 0,2 ustawiony --------------------------------------------------------------------------- dobra zmiana tematu !!!! co pijemy 9'tego !!!!
H4mm3R Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 tematy sie kleją że HEJ :> Jak Furka Arturoo? coś tam dalej nie halo stuki są dalej Za mało trocin :tongue4: :tongue4:
siemian Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 tematy sie kleją że HEJ :> Jak Furka Arturoo? coś tam dalej nie halo stuki są dalej Za mało trocin :tongue4: :tongue4: nie brak kolanka od rurki do gazu pod maską... :polew:
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 no fest przynajmniej co do alkoholu się wypowiedz kontruktywnie [br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 21:02_________________________________________________
KFX Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 jak to ":drunk:" jest kawa, którą pije się codziennie, to spoko
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 chyba w BB :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 09:47_________________________________________________ Może by tak kawy się napić kawa to + i te dwie rzeczy przy i wtedy jest bo to to zupełnie co innego przynajmniej u nas
Steav Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie znalazłem ikonki z kubkiem kawy to dałem a ciemne piwo to też jak kawa
H4mm3R Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Nie znalazłem ikonki z kubkiem kawy to dałem a ciemne piwo to też jak kawa To dolej sobie do piwa mleka
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 To to ja wiem ale wiesz przyjedzie taki siemian :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: i co jego wódka nie rusza i będzie chciał pić spirol . :decayed: :decayed:
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dominik to co :?: tak jak ostatnio ,Przemek pewnie też się dołączy ,ja .Ja jestem za . [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 15:47_________________________________________________ :decayed: a Ty se kalendarz ogarnij w końcu tak co byś był ,a jeśli chodzi o alibi na ten wieczór dla Magdy to coś wymyślę w robocie :gwizdanie: . :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Kiedyś groźny gryzzli spotkał Chuca Norrisa. Od tej pory jest znany jako Kubuś Puchatek.[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:29_________________________________________________Dlaczego w "Titanicu" obsadzili w głównej roli Di Caprio? Bo Chuck Norris wszystkich by uratował.[br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:35_________________________________________________Kiedy Chuck Norris spogląda w niebo, chmury pocą się ze strachu. Nazywamy to deszczem. :polew: [br]Dopisany: 04 Grudzień 2011, 23:36_________________________________________________Nielubienie Siemiana powoduje raka i choroby serca. :nabijasie:
Arturoo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Baddy drzemnij się i napisz jutro co z piątkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idziesz ,pijesz?
Baddy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Baddy drzemnij się i napisz jutro co z piątkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Idziesz ,pijesz? tak zrobię
Rekomendowane odpowiedzi