martin a4 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 skąd wiedziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 bo to jest smieszne niektorzy jak by nie podali gdzie sie hamowali to supeer i tak bys nie poznal co to za hamownia byla i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Martin po prostu sugeruje,że hamownia zaniża i w "innej"były by wyniki znacznie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 tak a zwłaszcza po chipie u niego :cool1: 140 taak [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 08:54_________________________________________________a po 2 hamownia nie zaniza poniewaz były serie tez benzyniaki i jeszcze jakis nissan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a po chipie u niego :cool1: 140 taak [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 08:54_________________________________________________a po 2 hamownia nie zaniza poniewaz były serie tez benzyniaki i wyniki seryjnych aut nie odbiegały od normy to dowód,że hamownia jest skalibrowana ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ale piotrze czeka nas wyprawa do bb zebu udowodnic koledze ze tyle maja mocy a nie inaczej ale w sumie my wiemy ile maja i szkoda wyzucac kase zeby to jeszcze weryfikowac kazdy wie co i jak a kto nie był to niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ale piotrze czeka nas wyprawa do bb zebu udowodnic koledze ze tyle maja mocy a nie inaczej ale w sumie my wiemy ile maja i szkoda wyzucac kase zeby to jeszcze weryfikowac kazdy wie co i jak a kto nie był to niech żałuje nie mam zamiaru juz nigdzie jechac... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ale piotrze czeka nas wyprawa do bb zebu udowodnic koledze ze tyle maja mocy a nie inaczej ale w sumie my wiemy ile maja i szkoda wyzucac kase zeby to jeszcze weryfikowac kazdy wie co i jak a kto nie był to niech żałuje nie mam zamiaru juz nigdzie jechac... :gwizdanie: pewnie tak samo jak reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 hahaha no comments tylko szkoda ze same negatywne opinie pisza o tej hamowni ale to juz szczegół jak nie wierzysz to se poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 to czemu boniowi zrobili tylko 1 pomiar heh a 2 olali i nie powtorzyli [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 22:47_________________________________________________taaa ty sie ku*** znasz [br]Dopisany: 14 Marzec 2009, 22:48_________________________________________________dajcie wykresy na forum i powiedzcie gdzie sie hamowaliście A to już prywatna sprawa bonia dlaczego,nic nam do tego... jeśli chodzi o Dawida to czy się zna czy nie,to też nasza rzecz.Ważne jest to że chłopak się stara coś zrobić dla kolegów z forum i jak do tej pory nieźle mu to wychodzi Następna sprawa też mógłbyś coś zrobić dla ogółu i niekomentować tego gdzie Cię nie było,bo co to za różnica jaka to hamownia???? Skoro gościu był BMW w serii i miał tyle ile powinien MIEĆ!!!! Nie takie szkoły chłopcy kończyli i potrafią się zachowac tak jak trzeba.Także chłopie wyluzuj i popraw program,bo to chłopcy od Ciebie z programem mieli problemy. I jak chcesz pogadać to przyjedź na spota wtedy możemy sobie udowadniać. :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jak mam im poprawić jak nie wiem ile mieli serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 a gdzie byliście na tej hamowni jeśli można wiedzieć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 v-tech jastrzębie zdrój :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 jak mam im poprawić jak nie wiem ile mieli serii Prawda Druga prawda zamontowac własną hamownie i rozpędzać bryki przed i po programie,skoro nastawiasz sie już na taką robotę. :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 slodki nie zabieraj głosu bo nie wiesz na jakich warunkach im to robiłem nie wiesz to nie mów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No spoko uderzyłem do Ciebie bo uważam że bezpodstawnie uderzasz też do V-tech. Po tym co widziałem uważam że hamują ok. BMW było tego czystym przykładem 2.0d jak się nie mylę miał 147PS także seria giciorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 slodki nie zabieraj głosu bo nie wiesz na jakich warunkach im to robiłem nie wiesz to nie mów tu nie chodzi o warunki bo mogles robic to za darmo!!tylko licza sie efekty...a według ciebie w seri mielismy z wojtkiem 100KM i dlatego mamy mniej niz inni ....i wciąż bedziesz sie czepiał ze nie mamy shamowanej serii i too dlatego mamy mniej :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 wojtka nie ale ciebie 125 ps to powinno bys w zdrowej serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 wojtka nie ale ciebie 125 ps to powinno bys w zdrowej serii gdyby wojtek miał kata to tez by wyszlo 125 :gwizdanie: ja go wywale i bedzie 132 jak u wojtka..A poza tym jezdzi sie Nm a nie KM a tych mam w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 niewierze zeby kat tyle KM podniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi