DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wojtek dosyc szalenstw trzeba wydoroslec:P
igor0111 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja znów dałem d.......!!!!!!!!!!! będę juz bardzo, bardzo rzadko do Was przyjeżdżał((((((((((((((((((((((
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 kurcze i nie załapałem się na butelkę dopiero wróciłem z pracy, jak frekwencja?
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja znów dałem d.......!!!!!!!!!!! będę juz bardzo, bardzo rzadko do Was przyjeżdżał(((((((((((((((((((((( co sprzedałeś ;(
igor0111 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a ja znów dałem d.......!!!!!!!!!!! będę juz bardzo, bardzo rzadko do Was przyjeżdżał(((((((((((((((((((((( co sprzedałeś ;( niestety jeszcze nie
proton2 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No panowie, nie szaleć Na spociku oczywiście fajnie
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No panowie, nie szaleć Na spociku oczywiście fajnie jak zawsze jest
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a był może Martin?? było nas tylu że nie zwróciłem uwagi czy był
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a był może Martin?? było nas tylu że nie zwróciłem uwagi czy był no to super...a byli jacyś nowi??
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a był może Martin?? było nas tylu że nie zwróciłem uwagi czy był no to super...a byli jacyś nowi??
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 a był może Martin?? było nas tylu że nie zwróciłem uwagi czy był no to super...a byli jacyś nowi?? szkoda..a wysłałem 3 zaproszenia nowo zalogowanym :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wiem widzialem jak ich witasz to moze ktos inny powienien ich zapraszac moze np proton a nie ty moze to ty tak na nich dzialasz
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wiem widzialem jak ich witasz to moze ktos inny powienien ich zapraszac moze np proton a nie ty moze to ty tak na nich dzialasz proton ma wyłączność na laski
DAWIDBORI Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nie bo po ostatnim uciekla i juz sie wiecej nie pokazala ;(
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wiem widzialem jak ich witasz to moze ktos inny powienien ich zapraszac moze np proton a nie ty moze to ty tak na nich dzialasz proton ma wyłączność na laski a walną dziś butlelkę? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi