slodki79 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No wygląda na to, że 5 dni Ale to tylko w jednym warsztacie pytałem, tam gdzie wiem, że dobrze robią. Nie mam chyba wyjścia i muszę popytać gdzie indziej. Zgłoś się do Wojtka
Wihajster Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No wygląda na to, że 5 dni Ale to tylko w jednym warsztacie pytałem, tam gdzie wiem, że dobrze robią. Nie mam chyba wyjścia i muszę popytać gdzie indziej. Zgłoś się do Wojtka Wojtek nie robi jeszcze
slodki79 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Upss nie wiedziałem.No to w takim razie kto pyta nie błądzi.A "pyta" brzydkie słowo
wojtekce Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No wygląda na to, że 5 dni Ale to tylko w jednym warsztacie pytałem, tam gdzie wiem, że dobrze robią. Nie mam chyba wyjścia i muszę popytać gdzie indziej. Zgłoś się do Wojtka Wojtek nie robi jeszcze czego wojtek nie robi
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 coś u Was cicho w przed dzień zlociku ile autek z Waszej strony ma jutro być ? i rozumiem parking na powietrzu przy Auchan tak ? nic się nie zmieniło w tej kwestii
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 coś u Was cicho w przed dzień zlociku ile autek z Waszej strony ma jutro być ? i rozumiem parking na powietrzu przy Auchan tak ? nic się nie zmieniło w tej kwestii zgadza sie...no chyba,że bedzie lać to będzie zmiana lokalizacji
slodki79 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 coś u Was cicho w przed dzień zlociku ile autek z Waszej strony ma jutro być ? i rozumiem parking na powietrzu przy Auchan tak ? nic się nie zmieniło w tej kwestii zgadza sie...no chyba,że bedzie lać to będzie zmiana lokalizacji "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew:
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 coś u Was cicho w przed dzień zlociku ile autek z Waszej strony ma jutro być ? i rozumiem parking na powietrzu przy Auchan tak ? nic się nie zmieniło w tej kwestii zgadza sie...no chyba,że bedzie lać to będzie zmiana lokalizacji "lać" to się powinno jutro piwko,lub po piwku :polew: a ty jak zwykle o jednym
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A co tu pisać ? Ja jestem załamany w sumie, bo nadal jeżdżę na zimówkach zamiast na letnich 14-tkach
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to ile autek - bo migacie się od odpowiedzi
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No to zgłaszać się kto będzie, to się wyklaruje sprawa Ja będę :>
Wihajster Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 to ile autek - bo migacie się od odpowiedzi nie wiem...ale koło 10 napewno
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A co tu pisać ? Ja jestem załamany w sumie, bo nadal jeżdżę na zimówkach zamiast na letnich 14-tkach przynajmniej jedno jest pewne - zima Cię nie zaskoczy
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A co tu pisać ? Ja jestem załamany w sumie, bo nadal jeżdżę na zimówkach zamiast na letnich 14-tkach przynajmniej jedno jest pewne - zima Cię nie zaskoczy Dokładnie. W końcu ma jeszcze sypać, to jestem przygotowany
miron78 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 na jakie fele się zdecydowałeś - wzór i rozmiar ?
proton2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 na jakie fele się zdecydowałeś - wzór i rozmiar ? Tomasony TN4 18-tki
Rekomendowane odpowiedzi