Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Artur się wstydzi że go nakryli...

Trzeba Sirred'owi przekazać żeby u siebie fotele oblukał bo jak się Artur porobił w gacie u Siemiana to nie wyobrażam sobie co zostawił po przejażdżce RSem :polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano
  • Autor
przy okazji słyszałem że zamontowałeś nową pompe wody. Postarałeś się żeby pasowała do reszty pod maską :decayed:

http://obrazki.elektroda.pl/7077834800_1311250842.jpg

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

a to łajza :decayed: Słyszałem że Arturoo czekał z miesiąc na pokrowce ale to dlatego że haft długo trwał bo napis "użytkownik" jest dłuższy :decayed: Artur podobno zamówił limitowaną edycje z podpisem "Durna Parówa" na swoim fotelu :decayed:

powiedziałeś ,że jednak tego mojego padła nie chcesz i odpuściłem zrobienie Ci foteli na zamówienie :wink::grin:

foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać :decayed:

yebaniec tak sobie to wymyślił :decayed: chyba karczek mu nie siadł :grin:

pierdoło saska takiego karczku to Tyś jeszcze nie jadł :tongue4:

foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy...... :decayed:

Panocku ......zebyś se nie myślał....,że mi to cycki urywało jak jechałem......turla się to i tyle..:grin::grin::grin::wink::tongue4:

...lepszą frajdę miałem jak zajebałem w pachołek na Orlenie niż przejeżdzając 400 km tym parchem :grin::grin::grin:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

Artur się wstydzi że go nakryli...

Trzeba Sirred'owi przekazać żeby u siebie fotele oblukał bo jak się Artur porobił w gacie u Siemiana to nie wyobrażam sobie co zostawił po przejażdżce RSem :polew:

fest cycu ....fest......:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

...lepszą frajdę miałem jak zajebałem w pachołek na Orlenie niż przejeżdzając 400 km tym parchem :grin::grin::grin:

To już wiemy skąd ten przypalony fotel :grin:

---------- Post dopisany at 21:08 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

foto ze starych recarosów czyli jakoś sprzed roku... To musiało być jak jechaliśmy po VP do Żychlina... Dałem mu na chwile poprowadzić i jak widać nie ogarnia jeszcze takiej mocy.A nic się nie przyznał że taka rzecz mu się przytrafiła... Ale widać że Kasia musi go ładnie ćwiczyć w sprzątaniu bo jak się obudziłem to nic nie było widać :decayed:

yebaniec tak sobie to wymyślił :decayed: chyba karczek mu nie siadł :grin:

pierdoło saska takiego karczku to Tyś jeszcze nie jadł :tongue4:

Od rana nic nie jadłeś to się dziwisz że fafika z łańcuchem byś wdupił :decayed:

Opublikowano
  • Autor

spoko....nawet jak bym go bardzo nie lubił to i tak by mu takiego psikusa nie zrobił :decayed:

a i po prostu wiedziałem ,że wcześniej ,czy później trafią do Andrzeja :decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany 25-06-2013 at 05:12 ---------- Poprzedni post napisany 24-06-2013 at 21:08 ----------

:hi:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

poyebana pogoda:thumbdown:

Opublikowano

witam panowie dzieje sie cos kiedys u nas jakis spot lub cos

Opublikowano

musisz obserwować wątek bo tutaj spoty raz na kwartał :facepalm: