Opublikowano 29 Września 201312 l Arturoo, skończyłeś już temat ksenonów w aucie? Bo coś się interesowałeś samopoziomem ostatnio
Opublikowano 29 Września 201312 l Witam, Jestem tutaj nowy. Czy spoty środowe w Bielsku dalej aktualne ?.
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor Witam,Jestem tutaj nowy. Czy spoty środowe w Bielsku dalej aktualne ?. Aktualne... ,2'giego będzie gril i na pewno kilka osób ,zabierz pieczywo ,kiełbachę coś do niej i ......wpadnij zapraszamy ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ---------- Arturoo, skończyłeś już temat ksenonów w aucie? Bo coś się interesowałeś samopoziomem ostatnio Hejka....zakładasz u siebie ? Widziałem ,że od Kuby zestaw brałeś ostatnio .... Ja na razie odpuszczam temat...jak byś u siebie wrzucał ...to podjadę "zgapić" .
Opublikowano 29 Września 201312 l Arturoo, skończyłeś już temat ksenonów w aucie? Bo coś się interesowałeś samopoziomem ostatnio Hejka....zakładasz u siebie ? Widziałem ,że od Kuby zestaw brałeś ostatnio .... Ja na razie odpuszczam temat...jak byś u siebie wrzucał ...to podjadę "zgapić" . Ano właśnie ma mi to wysłać jutro Tak, chcę wsadzić kompletnego xenona 'po Bożemu', ale z racji ograniczonych funduszy będę to robił etapowo: 1. samopoziom, 2. zderzak ze spryskami, 3. lampki :decayed:
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor Przy lampach nie ma roboty ,zderzak ,zbiorniczek ,węże do sprysków ...nuda ...przekaźnik masz ori ?
Opublikowano 29 Września 201312 l Przy lampach nie ma roboty ,zderzak ,zbiorniczek ,węże do sprysków ...nuda ...przekaźnik masz ori ? Lamp ani zderzaka jeszcze nie mam Właśnie dlatego 'etapowo'. Póki co Kuba ma mi niby podesłać samopoziom i zbiornik płynu spryskiwaczy z pompkami i z przekaźnikiem Jak będzie samopoziom zrobiony to potem już tylko przyjemność Kwestia znalezienia kompletnego zderzaka w kolorze, w bdb stanie ze spryskami i wężami etc.
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor zbiorniczka nie zakładaj jak nie masz zderzaka....szkoda roboty...zalej go wodą ...podepnij na krótko tylko pompki i sprawdź czy działają ... zderzak w kolorze będzie ciężko sobie znaleźć.....lepiej znaleźć ładny z dobrymi spryskami i przemalować
Opublikowano 29 Września 201312 l zbiorniczka nie zakładaj jak nie masz zderzaka....szkoda roboty...zalej go wodą ...podepnij na krótko tylko pompki i sprawdź czy działają ... zderzak w kolorze będzie ciężko sobie znaleźć.....lepiej znaleźć ładny z dobrymi spryskami i przemalować Tak, trochę racji masz, ale jak trafi się kolor np. 200zł droższy to wezmę go, bo malowanko to też 200-300 No ale nic, pierwsze co to czeka mnie batalia z samopoziomem. Zobaczymy z czym to się je ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Majster, a lampy się tylko przerzuca? Podłączenie, wtyczki są takie same?
Opublikowano 29 Września 201312 l zbiorniczka nie zakładaj jak nie masz zderzaka....szkoda roboty...zalej go wodą ...podepnij na krótko tylko pompki i sprawdź czy działają ... zderzak w kolorze będzie ciężko sobie znaleźć.....lepiej znaleźć ładny z dobrymi spryskami i przemalować Tak, trochę racji masz, ale jak trafi się kolor np. 200zł droższy to wezmę go, bo malowanko to też 200-300 No ale nic, pierwsze co to czeka mnie batalia z samopoziomem. Zobaczymy z czym to się je ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Majster, a lampy się tylko przerzuca? Podłączenie, wtyczki są takie same? jak czytam takie rzeczy... :facepalm::facepalm: nie rozumiem jak można kupować jakiś używany element w kolorze żeby go nie lakierować... przecież to i kat będzie w całkiem innym odcieniu... to tak jakbyś kupił używane majtki i ich nie wyprał*... :facepalm: *no może lekka przesada bo w końcu kto kupuje używane ciuchy... ale coś w ten deseń
Opublikowano 29 Września 201312 l zbiorniczka nie zakładaj jak nie masz zderzaka....szkoda roboty...zalej go wodą ...podepnij na krótko tylko pompki i sprawdź czy działają ... zderzak w kolorze będzie ciężko sobie znaleźć.....lepiej znaleźć ładny z dobrymi spryskami i przemalować Tak, trochę racji masz, ale jak trafi się kolor np. 200zł droższy to wezmę go, bo malowanko to też 200-300 No ale nic, pierwsze co to czeka mnie batalia z samopoziomem. Zobaczymy z czym to się je ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Majster, a lampy się tylko przerzuca? Podłączenie, wtyczki są takie same? jak czytam takie rzeczy... :facepalm::facepalm: nie rozumiem jak można kupować jakiś używany element w kolorze żeby go nie lakierować... przecież to i kat będzie w całkiem innym odcieniu... to tak jakbyś kupił używane majtki i ich nie wyprał*... :facepalm: *no może lekka przesada bo w końcu kto kupuje używane ciuchy... ale coś w ten deseń Słuchaj Marka mówi z doświadczenia
Opublikowano 29 Września 201312 l Autor zbiorniczka nie zakładaj jak nie masz zderzaka....szkoda roboty...zalej go wodą ...podepnij na krótko tylko pompki i sprawdź czy działają ... zderzak w kolorze będzie ciężko sobie znaleźć.....lepiej znaleźć ładny z dobrymi spryskami i przemalować Tak, trochę racji masz, ale jak trafi się kolor np. 200zł droższy to wezmę go, bo malowanko to też 200-300 No ale nic, pierwsze co to czeka mnie batalia z samopoziomem. Zobaczymy z czym to się je ---------- Post dopisany at 15:12 ---------- Poprzedni post napisany at 15:05 ---------- Majster, a lampy się tylko przerzuca? Podłączenie, wtyczki są takie same? Tak...p&p przemyśl ten zderzak w kolorze......zderzak będzie zmasakrowany na pewno ...więc i tak go do lakiernika oddasz siemian Ci dobrze doradza.....