Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no nie wiem np tez odwiedzic jakas grupe ... chyba grupe AA bo wczoraj 2 litry ze szwagrem poszło i mi tak łeb napier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Chętnie wpadne ;] :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzień dobry wszystkim Widzę, że nam się ekipa powiększa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzień dobry wszystkim Widzę, że nam się ekipa powiększa no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dzień dobry wszystkim Widzę, że nam się ekipa powiększa no no moje PW w końcu przynoszą efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 taaa napewno :tongue4: jaki skromny a ty boniu zacznij do nas przyjezdzac a nie pytaj gdzie jedziemy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jutro spocik :gwizdanie: jak w tytule czy Auchan??Mysle,że lepiej SARNI STOK bo piwko na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jutro spocik :gwizdanie: jak w tytule czy Auchan??Mysle,że lepiej SARNI STOK bo piwko na miejscu mało ci było w święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jutro spocik :gwizdanie: jak w tytule czy Auchan??Mysle,że lepiej SARNI STOK bo piwko na miejscu mało ci było w święta fakt ale jedno jeszcze nikomu nie zaszkodziło :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jutro spocik :gwizdanie: jak w tytule czy Auchan??Mysle,że lepiej SARNI STOK bo piwko na miejscu mało ci było w święta fakt ale jedno jeszcze nikomu nie zaszkodziło :gwizdanie: racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie ma mobilowce,gdzie pijemy jutro browce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie ma mobilowce,gdzie pijemy jutro browce hej wpadnij se po koła lepiej bo mam gościa który chce je kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie ma mobilowce,gdzie pijemy jutro browce hej wpadnij se po koła lepiej bo mam gościa który chce je kupić te paskudne zimówki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie ma mobilowce,gdzie pijemy jutro browce hej wpadnij se po koła lepiej bo mam gościa który chce je kupić No spoko tak jak w umowie... Jutro będę PS-a co tego gościa nie stać na nowe? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie ma mobilowce,gdzie pijemy jutro browce hej wpadnij se po koła lepiej bo mam gościa który chce je kupić No spoko tak jak w umowie... Jutro będę PS-a co tego gościa nie stać na nowe? :gwizdanie: nie każdy ma wysoką wojskowa wypłate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dobra już nie narzekać,że macie tak źle z wypłatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Polacy narzekanie mają we krwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Polacy narzekanie mają we krwi własnie..np.od 2 tyg marudzisz,że felg nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam jutro będę na bank na Sarnim tak jak w opisie mam pytanko ile ludzi będzie ?? czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Dawid jak tylko juz bede mial autko to napewno przyjade ... przeciez wiesz ... ja jestem jak Ciebie nie ma a sam sie ostatnio opusciles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi