Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam jutro będę na bank na Sarnim tak jak w opisie mam pytanko ile ludzi będzie ?? czekam na odp trudno wyczuc...10 mysle ze napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie wiem czy będę ale jak by co to gdzie sie spotykamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 nie wiem czy będę ale jak by co to gdzie sie spotykamy sarni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 no to będę czekał ale piwka nie wypije bo dziewczynie nie dam Audiczki to do jutra Żyjcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Polacy narzekanie mają we krwi własnie..np.od 2 tyg marudzisz,że felg nie masz Nie narzekam. Przyjmuję z pokorą co mi życie przynosi, a niestety zwykle mam pecha, więc trzeba wytrzymać Jutro też będę na zimówkach :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Polacy narzekanie mają we krwi własnie..np.od 2 tyg marudzisz,że felg nie masz Nie narzekam. Przyjmuję z pokorą co mi życie przynosi, a niestety zwykle mam pecha, więc trzeba wytrzymać Jutro też będę na zimówkach :> odpuść w tym roku letnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie będzie nabijał z cudzego pecha :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie będzie nabijał z cudzego pecha :> tak na poważnie nie masz opon czy czekasz na kolejke do montażu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sie będzie nabijał z cudzego pecha :> tak na poważnie nie masz opon czy czekasz na kolejke do montażu ? No nie ma, nie dotarły jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość osetti Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Sławek miło, że zajrzałeś do naszego wątku, spot prawdopodobnie odbędzie się w piątek (zawsze datę ustalam tak aby pasowała jak największej ilości osó, i oczywiście nie muszę tego pisać, bo jest to oczywiste z naszej strony, że miło będzie widzieć i poznać w naszych skromnych progach Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jest dzisiaj spocik ?? bo nie wiem czy przyjechać, ilu was będzie ?? dajcie mi cynka thx byeeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a czemu miałoby nie być zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pewnie, zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 no to będe a ilu nie wiecie bo kolega tam pisał że z 10 ale może sie to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bedzie około 20-stu spotykamy się na AUCHAN 18.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bedzie około 20-stu spotykamy się na AUCHAN 18.00 YYyy, chyba pod sarnim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 bedzie około 20-stu spotykamy się na AUCHAN 18.00 YYyy, chyba pod sarnim sliczna pogoda popieram Auchan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No to Auchan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jest dzisiaj spocik ?? bo nie wiem czy przyjechać, ilu was będzie ?? dajcie mi cynka thx byeeeeee Miło było Cię poznać Nawet jak kiedyś tam będzie 2-3 to zawsze jest warto przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi