Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 hehe nowa płyta w navce to i teraz prościej trafić będzie o dziwo działa ale co sie dziwić jak ori to musi ---------- Post dopisany at 21:51 ---------- Poprzedni post napisany at 21:50 ---------- hehe nowa płyta w navce to i teraz prościej trafić będzie wyjąłeś mi to z ust nie wiedzialem,że macie sie ku sobie To nie tak jak myślisz....Twoje zabawy z kolegami....to Twoja prywatna sprawa........ wysłane z one v
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 to co panowie określać sie który ma ochote dzisiaj pospotować ,tylko szybciutko bo ilosc miejsc ograniczona
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 A co ? Spotykamy sie u Ciebie w b7 ? wysłane z one v
Marcin6 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- to co panowie określać sie który ma ochote dzisiaj pospotować ,tylko szybciutko bo ilosc miejsc ograniczona Ja bym podjechał, tylko gdzie, o której i czy w ogóle...
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Za szybko ....19... wysłane z one v
H4mm3R Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- to co panowie określać sie który ma ochote dzisiaj pospotować ,tylko szybciutko bo ilosc miejsc ograniczona Ja bym podjechał, tylko gdzie, o której i czy w ogóle... Nie jedź, bo od Wihajstra dostaniesz tylko balon (kondon) i to w dodatku zużyty A tu masz dowód, nagranie Przemka
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- to co panowie określać sie który ma ochote dzisiaj pospotować ,tylko szybciutko bo ilosc miejsc ograniczona Ja bym podjechał, tylko gdzie, o której i czy w ogóle... Nie jedź, bo od Wihajstra dostaniesz tylko balon (kondon) i to w dodatku zużyty A tu masz dowód, nagranie Przemka musiałeś wygadać---------- Post dopisany at 13:53 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- Za szybko ....19...wysłane z one v spokojnie.poczekamy
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 13:32 ---------- Poprzedni post napisany at 10:45 ---------- to co panowie określać sie który ma ochote dzisiaj pospotować ,tylko szybciutko bo ilosc miejsc ograniczona Ja bym podjechał, tylko gdzie, o której i czy w ogóle... Nie jedź, bo od Wihajstra dostaniesz tylko balon (kondon) i to w dodatku zużyty A tu masz dowód, nagranie Przemka wysłane z one v
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 To gdzie się spotykacie? Wczoraj miałem jechać do Katowic a w ostatniej chwili wyjazd wyleciał więc mam trochę wachy do przepalenia
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 To gdzie się spotykacie? Wczoraj miałem jechać do Katowic a w ostatniej chwili wyjazd wyleciał więc mam trochę wachy do przepalenia kupie oszczednosci od ciebie po 3.50
tomaszstn Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 To gdzie się spotykacie? Wczoraj miałem jechać do Katowic a w ostatniej chwili wyjazd wyleciał więc mam trochę wachy do przepalenia kupie oszczednosci od ciebie po 3.50 Wolę przepalić
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 To gdzie się spotykacie? Wczoraj miałem jechać do Katowic a w ostatniej chwili wyjazd wyleciał więc mam trochę wachy do przepalenia kupie oszczednosci od ciebie po 3.50 Wolę przepalić ...... wysłane z one v
Rekomendowane odpowiedzi