proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Wojtek robił, może wstawi. Mam tylko nadzieję, że chociaż numer rej. wymaże Ja mogę zrobić fotę dopiero jak dotrę do domu po pracy, bo teraz nawet kabelka do fona nie mam. Póki co mogę polecić TEN post - Majki ma takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 panowie,jutro przyjade przygotowany i napijemy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Jaki szlachetny trunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 noooo :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 macie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/917604b82571d5fd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Fajnie się prezentuje teraz (nie że wcześniej było nie fajnie czy coś ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 tu jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 tu jeszcze jedno http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e93cd80051c01fd.html jak to sie u nas mówi "po chałupie to mo dobre" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 je to bramka, je to gol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Nie no teraz to nie pogada :gwizdanie: Superancko Cosik mi się wydaje,że niedługo Sławek na spota jakieś "dziewce" przywiezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No fotki nie oddają efektu, na żywo jest lepiej Myślałem, że będzie jak allroad, wydaje mi się nawet, że niżej siedzi niż na tych 16-tkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 top jeszcze 2 zwoje i gleba:D fajne to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 tu jeszcze jedno Piękna jutro będziemy oglądać i podziwiać, ale ja wyśmienitego trunku się nie napije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a mnie jutro nie będzie jestem zaj....... ny robotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a mnie jutro nie będzie jestem zaj....... ny robotą zawsze tak gadasz a przyjezdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Proton ładnie, ładnie się prezentuje na tych kapciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a mnie jutro nie będzie jestem zaj....... ny robotą zawsze tak gadasz a przyjezdzasz na bank wiem że nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a mnie jutro nie będzie jestem zaj....... ny robotą Szkoda ;( Jeszcze raz dzięki za zamontowanie kółek Oczywiście przy zakładaniu śrub zabezpieczających musiałem spier...ć, ale cóż, takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 a mnie jutro nie będzie jestem zaj....... ny robotą Szkoda ;( Jeszcze raz dzięki za zamontowanie kółek Oczywiście przy zakładaniu śrub zabezpieczających musiałem spier...ć, ale cóż, takie życie a co zdup....... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi