KFX Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jadymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jo.. Będę gdzieś 15#20 po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 To tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ja będę. Steav - bez jaj... Pisz czy przyjeżdzasz... Wszyscy tu piszcie, to do 18 z groszem się okaże czy będzie spot, bo we 2 czy 3 to nam się nie chce znowu przyjeżdżać... Jak nikt nie widzi moich postów, to się nie narzucam i grzecznie proszę o info na tel, bo zaglądanie tu co 5min. nie sprawia mi przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 ej....Ty tak na poważnie to piszesz ? ...nasza wina ,że Cię nie ma ? ja Cię proszę...skończ Pan pier**lić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Arturoo, KFX dzięki za spota KFX i za kodowanko, AUX przetestowany, śmiga już nie będę truł d*py siemianowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 thx również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Dzieki Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) widzę że się dzieje od tygodnia ani jednego posta to ten karczek jutro też będzie udany Edytowane 2 Marca 2016 przez #Przemo# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 widzę że się dzieje od tygodnia ani jednego posta to ten karczek jutro też będzie udany teraz widzisz jak zniechęciłeś ludzi do watku swoją osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 widzę że się dzieje od tygodnia ani jednego posta to ten karczek jutro też będzie udany oglądasz kabarety ? to hasło sp***rzaj żulu albo zamknij się żulu .....nie powinno być Ci obce mała podpowiedź https://www.youtube.com/watch?v=ZHN4rIiUnuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Arturoo, Tyś znawca Ile mniej więcej trza mieć na dobry upgrade hamulców przód+tył, nie wiem czy np. 320mm styka czy od razu z S4 wkładać... ale z S4 set to pewnie z 2-3k kosztuje Duża jest różnica (w hamowaniu) pomiędzy setem z 3.0tdi a z S4? Orientujesz się, albo ktoś? Edytowane 3 Marca 2016 przez Marcin6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 widzę że się dzieje od tygodnia ani jednego posta to ten karczek jutro też będzie udany teraz widzisz jak zniechęciłeś ludzi do watku swoją osobą dziwne, kto kogo odstrasza jest pytanie, bo tydzień się nie odzywałem na forum i nikt nie pisał teraz jakoś wysyp postów ale może po ostatnim za dużo osób cie na żywo widziało i zrezygnowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Arturoo, Tyś znawca Ile mniej więcej trza mieć na dobry upgrade hamulców przód+tył, nie wiem czy np. 320mm styka czy od razu z S4 wkładać... ale z S4 set to pewnie z 2-3k kosztuje Duża jest różnica (w hamowaniu) pomiędzy setem z 3.0tdi a z S4? Orientujesz się, albo ktoś? jak znajdziesz to kładź 345, a jak nie będziesz chciał to 320 z b7 i 280 albo 300 na tył btw mam tył 300 do oddania za jakiś tam grosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 ok bede sie odzywał jak nazbieram coś $$ na hample, bo póki co mam bodaj 288 na przodzie (nic się nie zmieniło w serii od b5 ) średnio to hamuje dlatego już sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 średnio ? ....hmmmm ciekawa skala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 już nie chciałem się wyrażać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Seria to jest dobra by nie zginąć przy parkowaniu Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi