wojtekce Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 to jedziemy do jaworza o godzinie 18.40 ;] zbieramy się na parkingu wziąść tego grilla ? wziąść możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 loknijcie mi na to tak ogolnie http://otomoto.pl/audi-a4-2-5tdi-6biegow-pelna-opcja-C7572889.html wiem ze nie quatro ale chyba pojade ja oblokac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 loknijcie mi na to tak ogolnie http://otomoto.pl/audi-a4-2-5tdi-6biegow-pelna-opcja-C7572889.html wiem ze nie quatro ale chyba pojade ja oblokac No ciekawy temat,tylko szkoda że nie Q a na 2.5 się nie znam Luknąć zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 albo ta http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_audi_a4_avant_25tdi_180km_tiptronik_individual_gmbh-t69083.0.html <---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 albo ta http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_audi_a4_avant_25tdi_180km_tiptronik_individual_gmbh-t69083.0.html <---- ładna..a co jest do sprzedania??jedyna wada to ze nie w manualu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 ładna..a co jest do sprzedania??jedyna wada to ze nie w manualu :gwizdanie: ta do sprzedania ...a to ze nie manual ... mozna sie sprzeczac jedni powiedza ze wygoda drudzy ze wola sobie pomachac wajcha ... mnie to obojetne i manualami sie jezdzilo i automatami .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Dla mnie ta druga Tip mi też nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 szlag by to trafił... k$%$^&a, dziś na spota nie przyjadę..w pracy dziś "posiedzę" do wieczorka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 szlag by to trafił... k$%$^&a, dziś na spota nie przyjadę..w pracy dziś "posiedzę" do wieczorka.. spoko..ja tez tylko dziś byłem 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jednak cholerstwa trza unikać http://pl.wikipedia.org/wiki/Salamandra_plamista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 A nie mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no i jak było w nałęzu??jest miejsce na grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jest, jest Zdjęcia były robione, więc mam nadzieję, że się pojawią Szkoda, że tak się pogoda zepsuła, ale mieliśmy dach nad głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jest, jest Zdjęcia były robione, więc mam nadzieję, że się pojawią Szkoda, że tak się pogoda zepsuła, ale mieliśmy dach nad głową. slawek .. to co chce kupic i linka puscilem to silnik AKE .. taki jak twoj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 było gitara szkoda tylko że pogoda nie za bardzo [br]Dopisany: 06 Maj 2009, 21:43_________________________________________________piter ta druga opcja jest ja bym sie nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jest, jest Zdjęcia były robione, więc mam nadzieję, że się pojawią Szkoda, że tak się pogoda zepsuła, ale mieliśmy dach nad głową. slawek .. to co chce kupic i linka puscilem to silnik AKE .. taki jak twoj .. No jak mówiłem Mówiłeś, że gość zmienił tylko wałek o ile dobrze pamiętam. Jeśli rzeczywiście tak było, to w sumie problem wróci jeśli hydraulika zaworowa pozostała nie ruszona. Tam się spłaszczają hydropopychacze i jeśli się ich nie wymieni, to powstają luzy i wałki mają ciężkie życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Jest, jest Zdjęcia były robione, więc mam nadzieję, że się pojawią Szkoda, że tak się pogoda zepsuła, ale mieliśmy dach nad głową. slawek .. to co chce kupic i linka puscilem to silnik AKE .. taki jak twoj .. No jak mówiłem Mówiłeś, że gość zmienił tylko wałek o ile dobrze pamiętam. Jeśli rzeczywiście tak było, to w sumie problem wróci jeśli hydraulika zaworowa pozostała nie ruszona. Tam się spłaszczają hydropopychacze i jeśli się ich nie wymieni, to powstają luzy i wałki mają ciężkie życie. Dokładnie jak Sławek mówi Też kiedyś o tym czytałem,także może być lipnie,a wiesz że tego nie zbadasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 piter nie patrz na to że było coś wymieniane lub nie każde auto ma coś nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 piter nie patrz na to że było coś wymieniane lub nie każde auto ma coś nie tak No to jest niezaprzeczalny fakt niestety. Ale przy oglądaniu mimo wszystko trzeba popatrzyć chłodnym okiem. Ja nie popatrzyłem i teraz się muszę bujać z tym co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 no proton nie narzekaj masz zajefajną furę. witam chłopaki i pozdrawiam z deszczowej Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi