Wihajster Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 1 minutę temu, Marcin6 napisał: Polecam tego allegrowicza Wihajster, a starsze trupki innej kategorii typu mondeo mk3 2001r też obsługujesz? taaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Polecam tego allegrowicza [emoji3] Wihajster, a starsze trupki innej kategorii typu mondeo mk3 2001r też obsługujesz? :decayed: W moim jak zaczął dłubać to mu sie Windows uaktualnij z tego wszystkiego [emoji23] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Dnia 14.07.2017 o 22:26, Arturoo napisał: W moim jak zaczął dłubać to mu sie Windows uaktualnij z tego wszystkiego I do dzis szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owies Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dnia 14.07.2017 o 09:18, Marcin6 napisał: Polecam tego allegrowicza Nic dziwnego. Profesjonalista w swoim fachu! Klucz zakodowany, jeszce raz wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 I do dzis szwankuje Audi [emoji3] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Wihajster a airbag sensor tez ogarniesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 7 minut temu, wiesiek3d napisał: Wihajster a airbag sensor tez ogarniesz ? z pierdołami to do Siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Co nie potrafisz czy nie chcesz ? Kto pomoze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art_A4 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cześć. Mam awarie chłodzenia. Leje się płyn chłodniczy z pod auta. Stoję w galerii sfera. Potrzebuje namiary na mechanika. Proszę o wsparcie. Mój numer: 692 441 534Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogocz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam. Panowie polecacie firmę Ecusoft? Zapisałem się u nich na wtorek na korekcje dawki rozruchowej i mam nadzieję, że znają się na fachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Witam. Panowie polecacie firmę Ecusoft? Zapisałem się u nich na wtorek na korekcje dawki rozruchowej i mam nadzieję, że znają się na fachu Nielogiczne działanie jak u kobiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zawsze może odwołać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Kogo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Prezydenta ? Po co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogocz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Dzięki. Faktycznie może trochę nie logiczne, ale liczyłem na opinie tych którzy skorzystali z ich usług i mogą coś na ich temat się wypowiedzieć. No ale cóż... ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cóż to tylko forum , a nie hospicjum [emoji23]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IKMA Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IKMA Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ktoś z Bielska ogarnia Polski język FIS i małej Navi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi