Arturoo Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 No to czopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Hi KFX najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Wesołych Świąt dla Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Panowie jaki warsztat polecacie okolice bb ? Może mamy lokalnego klubowego mechanika ? Pacjent a4 b7 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 3 minuty temu, disem napisał: Panowie jaki warsztat polecacie okolice bb ? Może mamy lokalnego klubowego mechanika ? Pacjent a4 b7 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka a co masz do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disem Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Przegląd ogólnego stanu przed Chorwacją i błotniki od pasażera przód do wymiany Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Panowie jaki warsztat polecacie okolice bb ? Może mamy lokalnego klubowego mechanika ? Pacjent a4 b7 Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Myślałem , że jakaś fajna bryka ... Możesz popytać w Auto Galerii Badum (Jasienica ) ... ale jak powiesz , że na forum namiar Ci dali to Ci drugi raz vat dorzucą do fv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 9 godzin temu, Arturoo napisał: Myślałem , że jakaś fajna bryka ... Możesz popytać w Auto Galerii Badum (Jasienica ) ... ale jak powiesz , że na forum namiar Ci dali to Ci drugi raz vat dorzucą do fv. racja Nie w iem czy im sie bedzie chcialo pier**lic z blacharką.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albion10 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Witam klubowiczów... Jako że jestem tu nowicjuszem wypada się przywitac... A przy okazji zapytać fachowców czy ktoś się orientuje czy jest ktoś w okolicy Ustronia lub Bielska kto byłby w stanie mi pomóc uruchomić zielone menu i zakodowac sterowniki drzwi do oświetlenia lampek w drzwiach... Serdecznie pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 9 godzin temu, Albion10 napisał: uruchomić zielone menu i zakodowac sterowniki drzwi do oświetlenia lampek w drzwiach siema.Jak masz kabelek to sam to ogarniesz bo jest DIY ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albion10 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 No właśnie w tym problem ze nie mam sprzętu pozostał mi kabelek po passacie ale niestety nie widzi go w końcu to parę ładnych latek różnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 warto kupic to zawsze sie przydaje i szybko zwraca a koszt nie duzy ?.Pisz do H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albion10 Opublikowano 12 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Planuję to właśnie ale musi to poczekać jeszcze Dzięki piękne za odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 siema ....znacie kogo z Zawoi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Hi Wczoraj , po niekrótkiej wymianie zdań z Wihem ...Kolega doszedł do wniosku ,że i tak tu już nikt nie zagląda i ,że ten wątek będzie zamknięty . także do spisania na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Szkoda, nie mam fb. Wiec nie dowiem się o niczym, a wątpie, że ktoś bedzie pamietał o PW do mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dokładnie tak jak piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Zainstaluj na fonie mesendżera ... jak masz z tym jakiś problem to w przyszły piątek jak zimnego litra postawisz - to pomogę ogarnąć .... jedna rzecz ... nokki 3310 nie przynieś do testowania bo transakcja zdrożeje Edytowane 27 Czerwca 2018 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi