proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wg prognozy numerycznej we środę ma być pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 no no zobaczymy :] do chłopaki zbiorka na nałężu tylko gdzie ten pierwszy wariant czy ten 2 co tam bylismy ostatnii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 no no zobaczymy :] do chłopaki zbiorka na nałężu tylko gdzie ten pierwszy wariant czy ten 2 co tam bylismy ostatnii?? ja jestem za drugim wariantem ... ale obojetne mi to ogolnie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 no no zobaczymy :] do chłopaki zbiorka na nałężu tylko gdzie ten pierwszy wariant czy ten 2 co tam bylismy ostatnii?? ja jestem za drugim wariantem ... ale obojetne mi to ogolnie .. ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Zapraszam wszystkich chętnych do zakupu flagi klubowej >>>KLIK<<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 *Zapraszamy na Pierwsze Urodziny Spotów Śląskich* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 to biorę grilla zabrać też węgiel ?? z miejscem mi to jest obojętne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wszędzie zapraszają, nic tylko od imprezy do imprezy :> Co do miejscówki to tam gdzie ostatnio siedzieliśmy można spróbować myślę. Miejscówka jest dobra, ale przy pogodzie może tam być tłumek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wszędzie zapraszają, nic tylko od imprezy do imprezy :> Co do miejscówki to tam gdzie ostatnio siedzieliśmy można spróbować myślę. Miejscówka jest dobra, ale przy pogodzie może tam być tłumek. nie bedzie w tygodniu wydaje mi sie .. zreszta zobaczymy .. najwyzej sie do kogos podczepi a auto sprzedane sie wkurwilem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Wszędzie zapraszają, nic tylko od imprezy do imprezy :> Co do miejscówki to tam gdzie ostatnio siedzieliśmy można spróbować myślę. Miejscówka jest dobra, ale przy pogodzie może tam być tłumek. nie bedzie w tygodniu wydaje mi sie .. zreszta zobaczymy .. najwyzej sie do kogos podczepi a auto sprzedane sie wkurwilem ... dlaczego??trza było jechac od razu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 dlaczego??trza było jechac od razu :gwizdanie: no zgadalem sie ze bede dzwonil i ze przyjade w tym tyg .. od wczoraj sie nie moglem dodzwonic .. dzisiaj pisze ze sprzedane :/ .. troche niepowazne no ale jak chcial tak zrobil .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 dlaczego??trza było jechac od razu :gwizdanie: no zgadalem sie ze bede dzwonil i ze przyjade w tym tyg .. od wczoraj sie nie moglem dodzwonic .. dzisiaj pisze ze sprzedane :/ .. troche niepowazne no ale jak chcial tak zrobil .. który to zaraz dam mu kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Piter, a ty chcesz 2,5 czy 1,9 czy jeszcze coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Piter, a ty chcesz 2,5 czy 1,9 czy jeszcze coś innego ? 2.5 ... na pewno i swiadomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Piter, a ty chcesz 2,5 czy 1,9 czy jeszcze coś innego ? 2.5 ... na pewno i swiadomie Jak rozumiem tylko z quattro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jak rozumiem tylko z quattro ? hehe oczywiscie ..quatro, bose, 180KM ... reszta obojetna .. byleby jakis goly nie byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nudzi mi się, to idę coś poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Jak rozumiem tylko z quattro ? hehe oczywiscie ..quatro, bose, 180KM ... reszta obojetna .. byleby jakis goly nie byl gołe to panienki będziesz woził jak taki kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Nudzi mi się, to idę coś poszukać o .. jakbyc cos ciekawego znalazl czego ja juz nie zdarzylem zobaczyc to pusc linka .. gołe to panienki będziesz woził jak taki kupisz hehe .. ciebie golego bede wozil ... pewnie wiecej panienek by sie ogladalo za autem z toba golym niz bez ciebie hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Kurcze, cienko faktycznie z tymi 2,5. Z tego http://allegro.pl/show_item.php?item=632401366 bym fotele wziął [br]Dopisany: 12 Maj 2009, 15:02_________________________________________________ Ten http://otomoto.pl/audi-a4-avant-tdi-s-line-bose-navi-C8284085.html byłby fajny, gdyby nie brak quattro i tuning, który mi osobiście się nie widzi. Wydaje mi się, że kiedyś był na forum pokazywany w dziale zakup kontrolowany, ale nie znajde tego teraz.[br]Dopisany: 12 Maj 2009, 15:17_________________________________________________ Tu http://otomoto.pl/audi-a4-tdi-quattro-bezowa-skora-aso-C8608325.html masz śliczny. Nawet ma podgrzewane tylne fotele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi