kamilvolt Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Spoko Piter coś się zrobi mój Ojciec wspaniale wie jak takie coś załatwić a co do spota to najprawdopodobnie będzie lało więc proponuje Sarni a Audiczką nie przyjadę bo Felunie rozwaliłem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Spoko Piter coś się zrobi mój Ojciec wspaniale wie jak takie coś załatwić a co do spota to najprawdopodobnie będzie lało więc proponuje Sarni a Audiczką nie przyjadę bo Felunie rozwaliłem pozdrawiam jestem za ogniskiem:) daszek jest można ognicho ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 to jak Ognisko to trzeba tam zadzwonić i się spytać albo wziąść z sobą drewno itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 wystarczy siekierke...chcesz drzewo do lasu brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nowa kolekcja odzieży klubowej >> WIOSNA - LATO 2009 << Serdecznie Wszystkich zapraszam na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 panowie można kiedyś uatrakcyjnić spocik i pojechać na tor kartingowy i troszke byśmy sobie poszaleli na torze.Kiedyś byłem kilka razy i jest niesamowita frajda Kiedyś był tor za eurocasch i nie wiem czy teraz jest tam jeszcze.Bielszczanie zapewne wiedza lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 panowie można kiedyś uatrakcyjnić spocik i pojechać na tor kartingowy i troszke byśmy sobie poszaleli na torze.Kiedyś byłem kilka razy i jest niesamowita frajda Kiedyś był tor za eurocasch i nie wiem czy teraz jest tam jeszcze.Bielszczanie zapewne wiedza lepiej Wiem że jest świerzo otwarty za wadowicami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 nie ma a w ogóle nie ma w bielu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 z tego co ja wiem to chyba nie ale moze ktos wie lepiej[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 19:40_________________________________________________http://mega.kot.wrzuta.pl/film/5aSm9H0SJxJ/eye_of_the_sztajger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 nie ma a w ogóle nie ma w bielu?? Hmm.. Panowie nie wiem jak w bielsku.. ale na pewno jest w Warszowicach (droga z Wisły na Katowice) tor katringowy na wolnym powietrzu.. śmiga się tam świetnie.. także można by całą ekipą kiedyś skoczyć jak była by ochota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Noo, widzę, że jakieś konkretne propozycje się pojawiają Ognicha bez zgody tam chyba nie można robić. Można zaryzykować, ale jak nas ktoś miejscowy podkabluje, to może być ciepło potem Co do toru to w BB nie ma, był koło stacji Statoil na partyzantów, ale już dawno nie istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 w Krakowie są bardzo przyjemne karty :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 no to smigamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 to kto jutro bedzie meldowac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 to kto jutro bedzie meldowac sie no dobra ale gdzie się w końcu spotykamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 to kto jutro bedzie meldowac sie no dobra ale gdzie się w końcu spotykamy :gwizdanie: w Alibi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Myślę, że możemy się spotkać tam w Nałężu, gdzie grillowaliśmy ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 oki postanowcie cos ja jutro przeczytam i przyjada a jak narazie strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi