proton2 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 No to super. Oblookamy na następnym spocie
DAWIDBORI Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 No to super. Oblookamy na następnym spocie noooo
siemian Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 hehe chyba kupilem auto 2.5 quatro .. mam troche mieszane uczucia ale to chyba przez to ze za duzo sie spodziewalem no ale zycie .. po kolei .. 2002 <--- 208.000 przejechane ... bordowy ciemny metalik, xenon, bez tempomatu , bez bose niestety ale zycie, troche podrapany w srodku trzeba bedzie podsufitke wymienic, parktronik, po wymianie rozrzadu 10.000 temu faktury na to sa wiec to mi odpada poki co .. radio nieori (ale rns od razu wjezdza wiec olewka...slawek bede sie do ciebie usmiechal ..wszystkie inne ciulstwa standardowe .. sprawdzalem w audi vin i sie okazalo ze ostatni wpis jest z konca 2005/2006 i bylo wtedy 42.000 km i wymieniana przednia szyba .... wiec chyba przebieg jest realny wojtek sprawdzil silniczek, jego szef polokal po lakierze .. no i ogolnie troche jest zaniedbay ale od tego jestem ja cena 33.000 ... mysle ze cena ok ... jak bede mial to podobie foty i wrzuce Jak chcesz to mam jedną jasną podsufitke do b6
piter220v Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Jak chcesz to mam jedną jasną podsufitke do b6 pewnie bede chcial dogadamy sie na spocie ok ?
slodki79 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 hehe chyba kupilem auto 2.5 quatro .. mam troche mieszane uczucia ale to chyba przez to ze za duzo sie spodziewalem no ale zycie .. po kolei .. 2002 <--- 208.000 przejechane ... bordowy ciemny metalik, xenon, bez tempomatu , bez bose niestety ale zycie, troche podrapany w srodku trzeba bedzie podsufitke wymienic, parktronik, po wymianie rozrzadu 10.000 temu faktury na to sa wiec to mi odpada poki co .. radio nieori (ale rns od razu wjezdza wiec olewka...slawek bede sie do ciebie usmiechal ..wszystkie inne ciulstwa standardowe .. sprawdzalem w audi vin i sie okazalo ze ostatni wpis jest z konca 2005/2006 i bylo wtedy 42.000 km i wymieniana przednia szyba .... wiec chyba przebieg jest realny wojtek sprawdzil silniczek, jego szef polokal po lakierze .. no i ogolnie troche jest zaniedbay ale od tego jestem ja cena 33.000 ... mysle ze cena ok ... jak bede mial to podobie foty i wrzuce No to będzie co opić
siemian Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 spoko piter. jakby co to napewno się dogadamy.[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 15:19_________________________________________________jakby co to wymieniałem już podsufitki w paru autach więc moge pomóc
proton2 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Ooo, gość Hi noo na kawkę wpadłem Sie wie. W końcu robię świetną kawkę z pianką
Madas Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 u nas burza idzie jak byk .... duchota niesamowita
proton2 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Fantastycznie się żyje Super klimacik, góry Do tego dzisiaj upał.
piter220v Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Fantastycznie się żyje Super klimacik, góry Do tego dzisiaj upał. dzisiaj to byla rzeznia w seicento .. czarny lakier + 0 klimy .. hyhy bielsko ---> katowice ---> bielsko i jestem jak pamiatka z kopalni wieliczka jutro bedzie juz klimatronik
Wihajster Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Fantastycznie się żyje Super klimacik, góry Do tego dzisiaj upał. dzisiaj to byla rzeznia w seicento .. czarny lakier + 0 klimy .. hyhy bielsko ---> katowice ---> bielsko i jestem jak pamiatka z kopalni wieliczka jutro bedzie juz klimatronik pewnie zapomniałes jak sie to obsługuje
proton2 Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 No dziś sam się zastanawiałem, jak ja wcześniej dawałem rady bez klimy
Rekomendowane odpowiedzi