piter220v Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 sieman nie jestes sam ja tez za jednym szlagiem roz...... dwie fele i to z jednej strony , ale za to teraz z przodu beda 8.5j a tyl 9,5 a bylo 8 i 8.5 panowie ..ostroznie prosze... bo generalnie to h*j z felgami ..gorzej jak na kims je pokrzywisz a tak wogole to kiedy "skonczysz" to auto ? polukalbym troche na nie co tam pozmieniales... na spota ale juz!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam co z jutrem panowie, znowu grill ?? to fajnie :> Proton weź jutro swój aparat popstrykamy jakieś mądre zdjęcia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 witam z rana _________________________________________________JEST JESZCZE KILKA MIEJSC NA ZLOT W PILE WIĘC JAK KTOŚ CHĘTNY TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam co z jutrem panowie, znowu grill ?? to fajnie :> Proton weź jutro swój aparat popstrykamy jakieś mądre zdjęcia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja zapisuje się na sesje zdjęciowa z tą d upą od Protona oczywiście za jego zgodą [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 08:38_________________________________________________Dawid wszystkiego sie spodziewałem po tobie ale,że aż tak brakuje ci kobiety.Piszą o tobie na Onecie http://oniet.o0o.pl/Skocz%C3%B3w/4-23/Dawid-Boruta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam co z jutrem panowie, znowu grill ?? to fajnie :> Proton weź jutro swój aparat popstrykamy jakieś mądre zdjęcia :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ja zapisuje się na sesje zdjęciowa z tą d upą od Protona oczywiście za jego zgodą [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 08:38_________________________________________________Dawid wszystkiego sie spodziewałem po tobie ale,że aż tak brakuje ci kobiety.Piszą o tobie na Onecie http://oniet.o0o.pl/Skocz%C3%B3w/4-23/Dawid-Boruta.html ale jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 wihajster wiesz jakie to juz st :tongue4:are jest dopiero teraz do teo doszles ? to chyba dlatego ze jestes juz w podeszlym wieku:P[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 18:18_________________________________________________http://oniet.o0o.pl/Skocz%C3%B3w/6-40/Piotr+-Najda.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 wihajster wiesz jakie to juz st :tongue4:are jest dopiero teraz do teo doszles ? to chyba dlatego ze jestes juz w podeszlym wieku:P[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 18:18_________________________________________________http://oniet.o0o.pl/Skocz%C3%B3w/6-40/Piotr+-Najda.html to jest tylko zabawne za 1 razem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Przykro mi to mówić, ale na 99% mnie jutro nie będzie niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Przykro mi to mówić, ale na 99% mnie jutro nie będzie niestety no to przykro nam ale mam nadzieje,że twoja nowa laska dotrzyma nam towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Przykro mi to mówić, ale na 99% mnie jutro nie będzie niestety no to przykro nam ale mam nadzieje,że twoja nowa laska dotrzyma nam towarzystwa ty masz żone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Piter w piatek odbieram samochodzik, ranty do felg mi jeszcze z niemiec nie przyszly,poczatkiem czerwca jeszcze lakiernik polerke dupnie i jak tylko ranciki dotra to letnie spowrotem wroca na samochodzik tylko teraz w innym zestawiku bo bylo 8j 21/45/17 i 8,5j 215/45/17 a bedzie 8,5j 215/45/17 i 9,5j 235/45/17 PS ognik a co zona ma do tego ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ognik84 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 żona do laski w sumie to może nic( dobrze że moja tego nie widzi) :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 i moja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 ale macie problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 no niech zyja kawalerowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 jakto co... żona powinna mieć dużo wspólnego z laską :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Moja laska nie jest łatwa i się wam nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mnie też dzisiaj chyba nie będzie postaram się dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Cześć z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi