Wihajster Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jaktam nowe autko Pitera ? troche poprawek do zrobienia ale fajne to mo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jaktam nowe autko Pitera ? a oki fajne obstawił się :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 chyba nie bo nie było całej ekipy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Jaktam nowe autko Pitera ? troche poprawek do zrobienia ale fajne to mo No to super Na pewno lepsze niż mój złomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 dzięki Wihajster za wspólna droge do Skoczowa... ps. jak się jechało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 zapraszam do zakupu , nowa seria nowa edycja http://www.a4-klub.pl/smf/logo_wersja_chromowana_metalowa_lakierowana_dwukolorowa-t56021.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jaktam nowe autko Pitera ? spoko .. mi sie podobalo .. hyhy ...nie no... pare zabiegow upiekszajacych i bedzie ladnie i faktycznie piter .. pod sarnim stokiem to tylko zima ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Jaktam nowe autko Pitera ? spoko .. mi sie podobalo .. hyhy ...nie no... pare zabiegow upiekszajacych i bedzie ladnie i faktycznie piter .. pod sarnim stokiem to tylko zima ... zgadza sie nic nie przebije Nałęża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wihajster dymi mi auto przy dodaniu gazu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wihajster dymi mi auto przy dodaniu gazu? nie...masz ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nio to dobrze, a jak się za mną jechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 nio to dobrze, a jak się za mną jechało szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja tam miałem max 230. ale przyjemnie :> ładną była ta srebna b7 która mijaliśmy, nie wiem czy zwróciłeś uwage. Panowie powiedzcie mi kto jest u nas w grupie mechanikiem, bo doszły mnie takie słuchy, a potrzebuje wymienić łozysko i przegub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 ja tam miałem max 230. ale przyjemnie :> ładną była ta srebna b7 która mijaliśmy, nie wiem czy zwróciłeś uwage. Panowie powiedzcie mi kto jest u nas w grupie mechanikiem, bo doszły mnie takie słuchy, a potrzebuje wymienić łozysko i przegub. Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 poszło PW do Wojtka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 poszło PW do Wojtka PW przeczytane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wojtku imiona mi miałeś podać bo tak głupio z tymi jedynkami wyglądasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wojtku imiona mi miałeś podać bo tak głupio z tymi jedynkami wyglądasz wojtek , asia + dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wojtku imiona mi miałeś podać bo tak głupio z tymi jedynkami wyglądasz wojtek , asia + dzieciaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Hej witam wszystkich, właśnie niedawno zakupiłem a4. Więc jak tylko skończy się składanie jej to pokaże się na spocie o jedną a4 w Bba więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi