porter Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Powitać Ekipkę .Wojciech daj mi znać co i jak z tą klimą, Dawid gdzie to waliłeś tego KUNIA
proton2 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Hej witam wszystkich, właśnie niedawno zakupiłem a4. Więc jak tylko skończy się składanie jej to pokaże się na spocie o jedną a4 w Bba więcej Miło powitać Wpadaj i się nie zastanawiaj nawet
godzic Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 jeszcze parę pierdołek i miło mi będzie was poznać
proton2 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Maciek, wieki Cię nie widziałem. Gdzie to się podziewasz i na spoty nie wpadasz ??
porter Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 wpadnę we środe napewno bo mam romans z Wojtusiem.Grzegorz ,Słodki też bądzcie
kamilvolt Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Hej witam wszystkich, właśnie niedawno zakupiłem a4. Więc jak tylko skończy się składanie jej to pokaże się na spocie o jedną a4 w Bba więcej Hey :hi: to może w środę grill
wojtekce Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 cześć wszystkim ktoś nowy oby jak najdłużej
Wihajster Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Czołem Pogodę mamy piękną zimno jak cholera
Wihajster Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 co ty w skoczowie swieci slonce: jasne na chwilke zaświeciło ale juz po zawodach
wojtekce Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 może kto oprócz mnie pojedzie na grill do gliwic ???
slodki79 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 wpadnę we środe napewno bo mam romans z Wojtusiem.Grzegorz ,Słodki też bądzcie No panie ile to można się nie odzywać Ale fajnie że już jesteś z nami Kurde od tej środy właśnie mnie nie będzie przez 2tyg.ponieważ jadę nad morze,delikatny urlopik sobie robie PS-a Grzogorza to też już wieki nie widziałem
Wihajster Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 wpadnę we środe napewno bo mam romans z Wojtusiem.Grzegorz ,Słodki też bądzcie No panie ile to można się nie odzywać Ale fajnie że już jesteś z nami Kurde od tej środy właśnie mnie nie będzie przez 2tyg.ponieważ jadę nad morze,delikatny urlopik sobie robie PS-a Grzogorza to też już wieki nie widziałem to powodzenia na wakacjach
slodki79 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 wpadnę we środe napewno bo mam romans z Wojtusiem.Grzegorz ,Słodki też bądzcie No panie ile to można się nie odzywać Ale fajnie że już jesteś z nami Kurde od tej środy właśnie mnie nie będzie przez 2tyg.ponieważ jadę nad morze,delikatny urlopik sobie robie PS-a Grzogorza to też już wieki nie widziałem to powodzenia na wakacjach hihi Dzięki ale konkretny urlop będę mieć w Lipcu cały miesiąc
Wihajster Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 hihi Dzięki ale konkretny urlop będę mieć w Lipcu cały miesiąc
Rekomendowane odpowiedzi