proton2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 No wiesz, zakładam, że nie każdy wie gdzie jest Nałęże, więc sorki Siedzimy sobie pod i przed wiatą i grillujemy
Baddy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Więc przemyślę sprawę może dam radę. A jak długo siedzicie mniej wiecej?
proton2 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Do 20-tej zwykle jesteśmy, a nawet dłużej często. Ale jak pogoda do d*py to o 19:30 się zbieramy do domu.
Baddy Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dzieki za zaproszenie, ja w sumie jestem teraz na chorobowym do czwartku a pracuje u pilcha wiec niedaleko ale mysle, ze jakos przebrne jak cien .
wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dzieki za zaproszenie, ja w sumie jestem teraz na chorobowym do czwartku a pracuje u pilcha wiec niedaleko ale mysle, ze jakos przebrne jak cien . pracuje u Pilcha na stanowisku kierowniczym :polew:
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 cholera najprawdopodobniej mnie nie bedzie juto
wojtekce Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 cholera najprawdopodobniej mnie nie bedzie juto szkoda
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 A ja będę ... jak mi się mój złomek nie rozleci
kamilvolt Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Ja też nie wiem czy będę bo zapierdzielam od dziś :wallbash:
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 No panowie i panie, to że prezesa nie będzie nie znaczy, że sobie odpuszczamy. Przybywać
Wihajster Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 No panowie i panie, to że prezesa nie będzie nie znaczy, że sobie odpuszczamy. Przybywać własnie przybywać to,że mnie nie bedzie to wyznacze zastępce co sprawdzi frekwencje Za nieobecność polecą kropeczki :gwizdanie:
porter Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Panowie potrzebuję się zabrać za kimś do tego nałęża bo ja np.niewiem gdzie to jest?
DAWIDBORI Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 no zaprowadzcie go ja powinienem byc najwyzej sie spoznie bo nie wiem o ktorej z lotniska wroce
Baddy Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam Panowie potrzebuję się zabrać za kimś do tego nałęża bo ja np.niewiem gdzie to jest? Pojedziesz z Żywca? Jeśli tak to jedz przez Bystra i pojedziemy razem jesli pojade ale raczej tak
proton2 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Buuuu ... a taką ładną mapkę wkleiłem ... buuu ;(
boniu Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 No proton nie widze nigdzie mapki wklej jeszcze raz ja mozliwe ze tez wpadne z coreczka ,ale nie obiecuje ale sie postaram ... rano napewno bede w BB
Rekomendowane odpowiedzi