moicz Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 bry siemian Ty taki młody jesteś ?? poważnie Nio. A myślałeś że ile wiosen mam? ja bym Ci dał z 26-28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 no z wyglądu około 100 a z rozumu około 10-12 :evil: Joke Wpadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Haha ... pierwszy No to ja już w domu jestem. Droga spowrotem to trochę masakra była, ale jakoś się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Wojtekce, Proton, Wihajster dzięki za wspólną drogę i udanego spota ogólnopolskiego no i za uratowanie mojego dupska gdzieś w miasteczku za Poznaniem Panowie jak tam przejechaliście przez Katowice? Ja jechałem przez Dąbrowę Górniczą a potem pełnym ogniem na Tychy i Pszczynę ..cudem uniknąłem dwóch kontroli niebieskich miśków.. nieopodal Dąbrowy Górniczej.. już rozglądam się za jakimś radyjkiem :gwizdanie: Wihajster, paliwa zostało mi jeszcze na jakieś 150 km.. chyba moje auto zatęskniło za domem i nie miało zbytnio smaka na bezołowiówke.. choć szliśmy ogniem prawie non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 też już jestem i również dziki za wspólny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ciekawe czym to usyfiłem auto na tym lotnisku Dopóki auto stało na zewnątrz to nie śmierdziało tak mocno, gorzej w garażu Podjadę chyba do Wojtka, żeby się temu przyjrzeć gdzie to tam powłaziło. Z ciekawości sprawdziłem stan oleju. Pomimo tak szaleńczej jazdy jak miałem 1,5mm od max tak mam nadal Pierwszy raz tak go pociągnąłem do 230 km/h Nippo, widziałem w oczach Twoje zdziwienie jak tam w lewo przed Siewierzem skręcaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Pierwszy raz tak go pociągnąłem do 230 km/h 240 powinien przekroczyć Mój w tipie już dochodzi do 235, a 1,9 od mamy wchodzi na 240 Żartowałem, że będziesz sponsorem... a w piątek to mi wpadło 6pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Ciekawe czym to usyfiłem auto na tym lotnisku Dopóki auto stało na zewnątrz to nie śmierdziało tak mocno, gorzej w garażu Podjadę chyba do Wojtka, żeby się temu przyjrzeć gdzie to tam powłaziło. Z ciekawości sprawdziłem stan oleju. Pomimo tak szaleńczej jazdy jak miałem 1,5mm od max tak mam nadal Pierwszy raz tak go pociągnąłem do 230 km/h Nippo, widziałem w oczach Twoje zdziwienie jak tam w lewo przed Siewierzem skręcaliśmy Moje zdziwienie było wielkie jak zobaczyłem Twój migacz w lewo za Siewierzem.. na dwu pasie zrobił się jakiś dalej korek czy jak? Hmm.. oleju jeszcze dziś nie sprawdzałem.. mam nadzieje, że jeszcze coś tam jest Pierwszy raz tak go pociągnąłem do 230 km/h 240 powinien przekroczyć Mój w tipie już dochodzi do 235, a 1,9 od mamy wchodzi na 240 Żartowałem, że będziesz sponsorem... a w piątek to mi wpadło 6pkt jeżeli na wskaźniku było 240 km/h to realnie było coś koło 220 km/h.. sprawdzone organoleptycznie.. dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 jeżeli na wskaźniku było 240 km/h to realnie było coś koło 220 km/h.. sprawdzone organoleptycznie.. dziś wiem, od 5-10% zawyżają, podobno jest to prawnie uregulowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Pomimo tak szaleńczej jazdy jak miałem 1,5mm od max tak mam nadal własnie sprawdziłem i mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 jeżeli na wskaźniku było 240 km/h to realnie było coś koło 220 km/h.. sprawdzone organoleptycznie.. dziś wiem, od 5-10% zawyżają, podobno jest to prawnie uregulowane Ja przy 240 na liczniku mam 230 wg. GPSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Pierwszy raz tak go pociągnąłem do 230 km/h 240 powinien przekroczyć Mój w tipie już dochodzi do 235, a 1,9 od mamy wchodzi na 240 Żartowałem, że będziesz sponsorem... a w piątek to mi wpadło 6pkt Wiesz, wg danych katalogowych prędkość max to 225 km/h. Mój by jeszcze poszedł trochę pewnie, ale mi zajechali drogę, a nie chciało mi się dalej deptać i za chwilę znów hamować. Wystarczy mi wiedza, że da się tym tyle pojechać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystkim wypad extra ogólnie mówiąc o szybkości jakbym jechał sam to bym wam pokazał ile ciągnie AFN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ale kurcze pędziliście potem po tej 1-ce jakbyście żelazka włączone w domu pozostawiali :> I biedny Sławek został sam na szarym końcu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ale kurcze pędziliście potem po tej 1-ce jakbyście żelazka włączone w domu pozostawiali :> trza było turbulum przedmuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nippo83 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ale kurcze pędziliście potem po tej 1-ce jakbyście żelazka włączone w domu pozostawiali :> trza było turbulum przedmuchać JA tak przedmuchałem to turbulum, że się dziwie, że przez wydech żadna korba nie wyleciała Szkoda, że nie mam skrzyni 6 bo myślę że na 5 odcięcie bym łapnął.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Panowie, to jaktam z tym spotem środowym ? Robimy w tym lokalu co Wojtek mówił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Panowie, to jaktam z tym spotem środowym ? Robimy w tym lokalu co Wojtek mówił ? Wojtek ma urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 siemanko jak tam zdrówko i samopoczucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 siemanko jak tam zdrówko i samopoczucie Nawet nieźle. Ja już doszedłem do siebie Wyczyściłem mojego blaszaka po jakimś syfie, którym go uwaliłem na lotnisku. Jakiś chyba płyn hydrauliczny z samolotów Szkoda, że wszystkich nie poznałem na zlocie, ale tak to już bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi