piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Wczorajsze nocne zdjęcia mojego złomka http://www.cyfrowefoto.net/nowe_zdjecia.php - 5 najnowszych fot Wyszły bosko :> komentarz będzie jeden :gwizdanie: baby ci trza jest i baba slawek zauwaz jak poleruje ci felge
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 jest i baba slawek zauwaz jak poleruje ci felge a nic nam nie mówił,że ma nowy towar
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 piter220v idź lepiej na ten basen musisz załadować czarny reling będzie plus czarne fele btw... jak się tak nudzisz może dziś zrobię fote auta i wpasujesz mi fele :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 btw... jak się tak nudzisz może dziś zrobię fote auta i wpasujesz mi fele :gwizdanie: spoko ... moge wpasowywac
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 btw... jak się tak nudzisz może dziś zrobię fote auta i wpasujesz mi fele :gwizdanie: spoko ... moge wpasowywac to dziś walne fote i jak byś miał czas... a duże piwko będzie na spociku dla Ciebie
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 btw... jak się tak nudzisz może dziś zrobię fote auta i wpasujesz mi fele :gwizdanie: spoko ... moge wpasowywac to dziś walne fote i jak byś miał czas... a duże piwko będzie na spociku dla Ciebie nie rozpijaj kierowcy
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 btw... jak się tak nudzisz może dziś zrobię fote auta i wpasujesz mi fele :gwizdanie: spoko ... moge wpasowywac to dziś walne fote i jak byś miał czas... a duże piwko będzie na spociku dla Ciebie nie rozpijaj kierowcy jak bym śmiał... w zamyśle było to bezalkoholowe
proton2 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Piter, nie wiem co tam było robione z tymi fotami, ale widać, że jakaś obróbka była. Oryginałów niestety nie mam. Co do felg, to ja bym wybrał pierwsze, ładnie się komponują do czarnych obwódek szyb. Jeszcze do tego czarne relingi i grill, no i będzie mega wypas
piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Piter, nie wiem co tam było robione z tymi fotami, ale widać, że jakaś obróbka była. Oryginałów niestety nie mam. spoko spoko .. najwazniejszy efekt a jest fajowy .. Co do felg, to ja bym wybrał pierwsze, ładnie się komponują do czarnych obwódek szyb. Jeszcze do tego czarne relingi i grill, no i będzie mega wypas no wlasnie chyba zrobie h*ja na czarno tak mi sie wydaje .. ale to sie okaze maciek .. lap ponizej
piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 znacznie ładniejsze niz Siemianowe znacznie znaaaaaacznie :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 znacznie ładniejsze niz Siemianowe znacznie znaaaaaacznie :gwizdanie: piter220v :notworthy: :notworthy: dzięki sliczne hmm te czarne też ładnie siedzą
piter220v Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 piter220v :notworthy: :notworthy: dzięki sliczne hmm te czarne też ładnie siedzą spoko spoko no problemo .. co do fel to wsumie to te same tylko kolorek inny ... ale chyba bardziej srebrna pasuje
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 znacznie ładniejsze niz Siemianowe znacznie znaaaaaacznie :gwizdanie: piter220v :notworthy: :notworthy: dzięki sliczne hmm te czarne też ładnie siedzą srebrne bardziej mi sie podobaja :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 znacznie ładniejsze niz Siemianowe znacznie znaaaaaacznie :gwizdanie: piter220v :notworthy: :notworthy: dzięki sliczne hmm te czarne też ładnie siedzą srebrne bardziej mi sie podobaja :gwizdanie: dzięki za opinie... muszę się zastanowić teraz na spokojnie... bo w powiększeniu to jest taka:
MARiOLiNi Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Moim zdaniem za***iście by siadły fele nie czarne, nie srebrne, ale grafitowe. Jak u Was temperatura? Mi przed chwilą przez Ustroń pokazywało od 38 do 40,5
Wihajster Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Moim zdaniem za***iście by siadły fele nie czarne, nie srebrne, ale grafitowe. Jak u Was temperatura? Mi przed chwilą przez Ustroń pokazywało od 38 do 40,5 jest masakrycznie gorąco
mk4 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Moim zdaniem za***iście by siadły fele nie czarne, nie srebrne, ale grafitowe. Jak u Was temperatura? Mi przed chwilą przez Ustroń pokazywało od 38 do 40,5 jest masakrycznie gorąco mega gorąco... niezłe się pokręciło z ta pogoda ;/
MARiOLiNi Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Moim zdaniem za***iście by siadły fele nie czarne, nie srebrne, ale grafitowe. Jak u Was temperatura? Mi przed chwilą przez Ustroń pokazywało od 38 do 40,5 jest masakrycznie gorąco mega gorąco... niezłe się pokręciło z ta pogoda ;/ najprzyjemniej w piwnicy
Rekomendowane odpowiedzi