Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Bry :hi:

Nareszcie trochę chłodniej :)

w końcu bo szło ocipieć :kox:

tylko ciekawe na jak długo zamierza znowu padać :mysli:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2009, 11:36_________________________________________________w sumie to mi to rybka bo itak siedzę w domu :wallbash::confused4: :gwizdanie:

nam na środowych spocikach tez pogoda jest obojetna :decayed:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

hello dzien dobry jak samopoczucie klima nie dziala jak ma dzialac bedzie trzeba padline chyba sprzedac

Opublikowano

witam :>

Proton mi tez tyle pokazywalo

Opublikowano

Bry z rana :> :hi: co do wczoraj to jak jechałem dwupasem (troszkę szybciej niż zwykle) to temperatura oleju

w pewnym momencie pokazała 125 stopni także było już cieplutko.. także z pedałem gazu było się trzeba ograniczyć..

Panowie nie wiecie gdzie na naszym terenie dorabiają przewody hydrauliczne w oplocie stalowym?

Opublikowano

Bry z rana :> :hi: co do wczoraj to jak jechałem dwupasem (troszkę szybciej niż zwykle) to temperatura oleju

w pewnym momencie pokazała 125 stopni także było już cieplutko.. także z pedałem gazu było się trzeba ograniczyć..

Panowie nie wiecie gdzie na naszym terenie dorabiają przewody hydrauliczne w oplocie stalowym?

na jakim oleju jezdzisz??Wlej Motula i temperatura spadnie ci o 10stopni :wink4:
Opublikowano

na jakim oleju jezdzisz??Wlej Motula i temperatura spadnie ci o 10stopni :wink4:

myślisz że spadnie :mysli:

Opublikowano

myślisz że spadnie :mysli:

na 100% gadałem z ludzmi co mieli czujnik i potwierdzili ze po zmianie na Motula spadła temp.
Opublikowano

Śmigam na Valvoline VR1 Racing 5W-50 olej dobry, można by powiedzieć, że jakościowo równy Motul'owi.. no ale co by nie było wczoraj temp. powietrza wynosiła ok. 33 stopni także było gorąco a ja też wolno nie jechałem..

Sprawdzimy organoleptycznie jak to wygląda.. wymiana oleju za 5 tys km także zaleję motul'a i zobaczymy jak będzie..

Opublikowano

czy to takie dobre w tych zmianach oleju wedlug mnie ten co masz jest oki ale sprobowac mozna powiesz jakie rezulataty

Opublikowano

Witam kolegów z Bielska :hi:

Wojtek jak byliście w końcu nad tym morzem po zlocie??

My pojechaliśmy w ciemno i nie było żadnego problemu z noclegami, no i najważniejsze pogoda była przez cały tydzień :banan:

Opublikowano

Witam w tą piekna niedziele :P

Opublikowano

My pojechaliśmy w ciemno i nie było żadnego problemu z noclegami, no i najważniejsze pogoda była przez cały tydzień :banan:

nie pojechaliśmy w końcu :( coś nam wyskoczyło

Opublikowano

Dużo ludzi nad morzem ?

Opublikowano

Hejka,trzeba do pracy mykac dzis znowu bedzie grzalo ;/

Opublikowano
Opublikowano

Dzisiaj nie powinno być już tak upalnie. Dopiero w środę będzie cieplej.

Opublikowano

Dzisiaj nie powinno być już tak upalnie. Dopiero w środę będzie cieplej.

to akurat na spocik
Opublikowano

No ja już dzisiaj będę kupował mięsko i zaprawiał na środę :)

Opublikowano

miodzio pogoda... tyle, że mi ocieplają budynek i d*pa z tego słoneczka ;/