Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 śmierdzi mi tu warnem mnie warning puszczasz ? no pieknie, widze ze mysl o przegapionym szaszlyczku cie przerasta szukasz wyladowania.... żebys się nie zdziwił jeszcze
piter220v Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 żebys się nie zdziwił jeszcze no komu jak komu ale mi dasz ?
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 żebys się nie zdziwił jeszcze no komu jak komu ale mi dasz ? nie o to mi chodzi
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 żebys się nie zdziwił jeszcze no komu jak komu ale mi dasz ? co ci chce dać :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 może lepiej nie pytać czasem trzeba być nieświadomym :gwizdanie:
DAWIDBORI Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 oj ładnie co sie tu dzieje co ja czytam postaram sie wpasc na chwilke
MARiOLiNi Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dzisiaj raczej nie uda mi się wpaść ;( A teraz prośba dla właścicieli RNS-E. Czy ktoś ma płytę DVD1, z mapą Włoch?
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dzisiaj raczej nie uda mi się wpaść ;( A teraz prośba dla właścicieli RNS-E. Czy ktoś ma płytę DVD1, z mapą Włoch? wiem, że siemian ma sprawna .. będzie pewnie za tydzień na spocie..
boniu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Panowie ja Chcialem wpasc, ale nie dam rady dopiero teraz wrocilem z roboty ;/ ... i jeszcze mam pare zajec w domu ;/ ... szaszlyczki mnie mina ;/ nawet karczek zapeklowalem no coz ;/ piter zostaw mi tam ze dwa na za tydzien ...mk4 myslales cos nad podlaczeniem tego monitora ?
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Dzięlkuje za mega wypaśny spocik żarełko 1 klasa towarzyszu Piter
mk4 Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Panowie ja Chcialem wpasc, ale nie dam rady dopiero teraz wrocilem z roboty ;/ ... i jeszcze mam pare zajec w domu ;/ ... szaszlyczki mnie mina ;/ nawet karczek zapeklowalem no coz ;/ piter zostaw mi tam ze dwa na za tydzien ...mk4 myslales cos nad podlaczeniem tego monitora ? kurcze tak sobie myślałem .. ciężko zbudować odpowiedni AUX.. trzeba by mieć schematy twojego radia i coś kombinować .... albo zastosować jakiś transmiter fm... albo jeszcze inaczej tylko na jakimś przełączniku popchnąć sygnał foni na wzmacniacz... bo jak dobrze rozumiem ten TV ma wyjście stereo czy mono?(w sumie to nie ma aż takiego znaczenia) a za spocikia dziękuj było naprawdę super Piter a te szaszłyki
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 po spocie trza pomyśleć o większym grillu ostatnio nie byłem to dzisiaj chyba trzech nowych kolegów za super spot
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 panowie czy był ktoś z was na tyle domyślny i zabrał mi piłke bo zapomniałem zabrać...taka biało czerwona
wojtekce Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 panowie czy był ktoś z was na tyle domyślny i zabrał mi piłke bo zapomniałem zabrać...taka biało czerwona tak oczywiście wielki bracie Konrad znalazł i mam ją u siebie
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 panowie czy był ktoś z was na tyle domyślny i zabrał mi piłke bo zapomniałem zabrać...taka biało czerwona tak oczywiście wielki bracie Konrad znalazł i mam ją u siebie dzieki Wojtuś
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ładnie się spotujecie ostatnio nic tylko o grillach można u was poczytać
Wihajster Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Ładnie się spotujecie ostatnio nic tylko o grillach można u was poczytać bo u nas jest gdzie je robić
Guregoru Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 A co u nas nie ma gdzie przecież też jest (Proton poświadczy) tylko my się tak nie obżeramy
Eyesmon Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 hej, dzis grillek super - szaszlyczki, kielbaski, nic nie zostalo nawet kolega z teamu VW zadowolony pozdrawiam klubowych ...
boniu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 kuffa a mnie nie bylo,az mi slinka cieknie
Rekomendowane odpowiedzi