mk4 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 jakto, podpinałem się do 4 b5 i w każdej wchodził bez problemu... no to mój nie pasi .. za szeroki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Ja kupię węgiel bo będę tam po 17 . hehe to ja podpalke ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: komfort łapie błędy, nie groźne ale lubię mieć czysto :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: komfort łapie błędy, nie groźne ale lubię mieć czysto :> polecam ASO Skody w bielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: komfort łapie błędy, nie groźne ale lubię mieć czysto :> zobaczymy [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 15:02_________________________________________________ Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: komfort łapie błędy, nie groźne ale lubię mieć czysto :> polecam ASO Skody w bielu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Sławek, bierzesz ze sobą kompa? Potrzebuję pokasować błędy po odpięciu akumulatora. nie będzie co kasować dokładnie...niby jakie miały by byc błędy :gwizdanie: komfort łapie błędy, nie groźne ale lubię mieć czysto :> polecam ASO Skody w bielu No, no, no, złośliwości co? :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 mk4 są tarcze i klocki dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 czemu poróżowiłeś mk4? :> :> :>[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 15:25_________________________________________________zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Gryfi odpowiesz mi w końcu na PW czy masz mnie w doopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 bo jest różowy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 mk4 są tarcze i klocki dla Ciebie iha miodzio dziękuje Ci Wojtku no to już nie mogę się doczekać na zmianę po weselu tył będzie do zmiany :D: (ale z tym mi nie jest aż tak spieszno ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to jest różowo-fioletowy i nie ma go w palecie kolorów... Wihajster napewno ma Ci w doopie... :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to jest różowo-fioletowy i nie ma go w palecie kolorów... Wihajster napewno ma Ci w doopie... :> własnie Wihajster przydał by się kolor klubowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Maciuś słyszałem żę z tymi tarczami ATE to straszna kicha jest... pękają nagle nie wiadomo czemu i w ogóle...można mieć wypadek... W sumie to niech strace, weź sobie moje dotarte, sprawdzone pod względem jakościowym i bezpieczeństwa... Trudno zaryzykuje i moge założyć te Twoje nowe, niebezpieczne... ...czego się nie robi dla kolegów z klubu... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to jest różowo-fioletowy i nie ma go w palecie kolorów... Wihajster napewno ma Ci w doopie... :> różowo fioletowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to jest różowo-fioletowy i nie ma go w palecie kolorów... Wihajster napewno ma Ci w doopie... :> własnie Wihajster przydał by się kolor klubowicz nigdy w zyciu...zdegraduje ,zakopie, zapomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 to jest różowo-fioletowy i nie ma go w palecie kolorów... Wihajster napewno ma Ci w doopie... :> własnie Wihajster przydał by się kolor klubowicz nigdy w zyciu...zdegraduje ,zakopie, zapomne o ty tak to jest jak się ma władze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Maciuś słyszałem żę z tymi tarczami ATE to straszna kicha jest... pękają nagle nie wiadomo czemu i w ogóle...można mieć wypadek... W sumie to niech strace, weź sobie moje dotarte, sprawdzone pod względem jakościowym i bezpieczeństwa... Trudno zaryzykuje i moge założyć te Twoje nowe, niebezpieczne... ...czego się nie robi dla kolegów z klubu... :decayed: dobry jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi