bakuś Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jaki bulwers :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Sławek a powiedziałeś że chcesz woofer BOSE? Bo na aukcji są zdjęcia zwykłego i BOSE, a w opisie nic o BOSE nie pisze...[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 19:06_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_wrzesien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67126.0.html GLOSIĆ :> siemian , przecież ty nawe t xenonoa nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a chcesz się ścigać Marcin? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Sławek a powiedziałeś że chcesz woofer BOSE? Bo na aukcji są zdjęcia zwykłego i BOSE, a w opisie nic o BOSE nie pisze... Tak. Mówiłem o tym w rozmowie telefonicznej i jeszcze w mailu przypomniałem. No ale zobaczymy co przyjdzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a chcesz się ścigać Marcin? :> szybka zmiana tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 to była odpowiedz ma xenony :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a chcesz się ścigać Marcin? :> po co , żebym widział w lusterku jak sie ślizgasz :>[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 21:06_________________________________________________a tak btw, podobno masz ok 200 , co pomodziłeś???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wymieniłem turbawke na BRD (no i wcześniej dołożyłem drugi IC) No na śliskim byłby kłopot. Na sucho można spróbować. Wg. Vaga wyszło mi że na 18' mam 7.7s do 100 km/h. Wymieniam teraz hamulce z przodu na zestawik od s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wymieniłem turbawke na BRD (no i wcześniej dołożyłem drugi IC) No na śliskim byłby kłopot. Na sucho można spróbować. Wg. Vaga wyszło mi że na 18' mam 7.7s do 100 km/h. Wymieniam teraz hamulce z przodu na zestawik od s4 no to ładnie , ładnie , a hamulce , hmm widziałem foto , cudo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 wymieniłem turbawke na BRD (no i wcześniej dołożyłem drugi IC) No na śliskim byłby kłopot. Na sucho można spróbować. Wg. Vaga wyszło mi że na 18' mam 7.7s do 100 km/h. Wymieniam teraz hamulce z przodu na zestawik od s4 no to ładnie , ładnie , a hamulce , hmm widziałem foto , cudo i tak będą świecić w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 witam w piękny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 elo łelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Piotrek miałeś rację, otworzyłem busa śrubokrętem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Piotrek miałeś rację, otworzyłem busa śrubokrętem :gwizdanie: a jak klocki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Piotrek miałeś rację, otworzyłem busa śrubokrętem :gwizdanie: a jak klocki ? Na zimno jak zwykłe ATE. Kilka lekkich hamowań i czuć, że siła rośnie, ale do ich optymalnej temperatury jeszcze nie było okazji rozgrzać. Jak będzie trochę czasu to się przejadę starym odcinkiem Rajdu Wisły (Górki) i dobrze rozgrzeję. W zeszłym roku przez lato po tym odcinku jak wjechałem do Ustronia to pedał był miękki i ledwo hamowało, kilka km przejechałem spokojnie przez Ustroń do domu i pod domem jeszcze lekki dymek leciał z hamulców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ---------------------------> wszystkim:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Piotrek miałeś rację, otworzyłem busa śrubokrętem :gwizdanie: a jak klocki ? Na zimno jak zwykłe ATE. Kilka lekkich hamowań i czuć, że siła rośnie, ale do ich optymalnej temperatury jeszcze nie było okazji rozgrzać. Jak będzie trochę czasu to się przejadę starym odcinkiem Rajdu Wisły (Górki) i dobrze rozgrzeję. W zeszłym roku przez lato po tym odcinku jak wjechałem do Ustronia to pedał był miękki i ledwo hamowało, kilka km przejechałem spokojnie przez Ustroń do domu i pod domem jeszcze lekki dymek leciał z hamulców Jak chcesz to moge Ci je odpowiednio dogrzać w każdym terenie i na każdej drodze... Jestem specjalistą :> :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jak chcesz to moge Ci je odpowiednio dogrzać w każdym terenie i na każdej drodze... Jestem specjalistą :> :naughty: Też potrafię Myślę, że się w zimie przejemy na Salmopol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 spoko, tylko wszystko wskazuje na to że w zimie bede popierniczał na oponach 225/45/17 więc do śniegu nie będą za dobre[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 15:15_________________________________________________ja po wymianie turbiny pokochałem zakręty jak jest sucho... Wreszcie jest tyle mocy że można autko wyprowadzać gazem z poślizgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi