Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam.Kiedyś musimy zewrzeć mocniej zwieracze i 20 aut na spocik powinno przyjechać :naughty:

Opublikowano

witam.Kiedyś musimy zewrzeć mocniej zwieracze i 20 aut na spocik powinno przyjechać :naughty:

:bry: jestem za

Opublikowano

I wtedy fotka :kox:

Opublikowano

:bry:

Sławek, fajnie to musiało wyglądac z perspektywy tego bmw i polo, które mijaliśmy na hulance :evil:

Opublikowano

GŁOSOWAĆ !!! :) :) :)

http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/odp_all_b5_lipiec_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_zgloszenia-t67124.795.html

Ale muszę sobie kogoś z dobrym aparatem skołować i porobić kilka ciekawych ujęć na które mam pomysł. :)

Opublikowano

Dorwałem tube Bose ze wzmakiem za 250 zł na allegro :dance: Ciekawe co przyjdzie w paczce :)

Opublikowano

Dorwałem tube Bose ze wzmakiem za 250 zł na allegro :dance: Ciekawe co przyjdzie w paczce :)

cegła :polew:
Opublikowano

Jak cegła to kiepsko, bo nie ma co z nia zrobić. Lepsze byłyby ziemniaki, bo przynajmniej obiad będzie :)

Opublikowano

Jak cegła to kiepsko, bo nie ma co z nia zrobić. Lepsze byłyby ziemniaki, bo przynajmniej obiad będzie :)

dokupisz jeszcze 4tys. cegieł i garaż se wybudujesz :polew:

Opublikowano

możesz podać linka do tej aukcji muszę coś kolesia zapytać :)

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item739621884.html

Gadałem z gościem, mówił, że ma dużo tych tub, więc może to nie jest jedyna.

P.S. Duzo to jest rozbierania, zeby ten srodkowy głosnik pod szyba załozyc ?

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item739621884.html

Gadałem z gościem, mówił, że ma dużo tych tub, więc może to nie jest jedyna.

P.S. Duzo to jest rozbierania, zeby ten srodkowy głosnik pod szyba załozyc ?

a Ty komplecik kupiles?

zdaje się, że to przez kratki wentylacji le sprawdzę jeszcze dokładnie bo my tego nie wymienialiśmy a tylko sygnałówki przeciągnęliśmy

Opublikowano

Nie nie, na razie tylko wzmak z subem kupiłem. O głośnikach, jeśli w ogóle, pomyśle później. Rozważałem ewentualnie zostawienie tych głosników co są, a tylko dołożenie tego centralnego. Stąd moje pytanie.

Obawiam się jednak, że zakup samego centralnego będzie bardzo trudny poza ASO.

Opublikowano

Nie nie, na razie tylko wzmak z subem kupiłem. O głośnikach, jeśli w ogóle, pomyśle później. Rozważałem ewentualnie zostawienie tych głosników co są, a tylko dołożenie tego centralnego. Stąd moje pytanie.

Obawiam się jednak, że zakup samego centralnego będzie bardzo trudny poza ASO.

zdaje się, że tak... bo nikt nie sprzeda na sztuki;/

tu jak się do niego dostać:

centralny1.png

Opublikowano

Czyli nie ma tragedii nawet. Tylko numer kostki, piny i można rezać :)

Możnaby profilaktycznie podciągnąć od razu kabelek od wzmaka.[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 13:55_________________________________________________

Ten głosnik centralny w ASO kosztuje 154 zł. Tak więc nie ma tragedii.

Opublikowano

slawek daj znac jak ci to przyjdzie :) to tez sobie zakupie jak koles bedzie jeszcze mial a jak przyjda ziemniaki to moze chociaz pomoge ci obrac :D

Opublikowano

Sławek a powiedziałeś że chcesz woofer BOSE? Bo na aukcji są zdjęcia zwykłego i BOSE, a w opisie nic o BOSE nie pisze...[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 19:06_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_wrzesien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67126.0.html

GLOSIĆ :>

Opublikowano

Sławek a powiedziałeś że chcesz woofer BOSE? Bo na aukcji są zdjęcia zwykłego i BOSE, a w opisie nic o BOSE nie pisze...[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 19:06_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/konkurs_fotograficzny_na_najladniejsze_zdjecie_a4/b7b8_wrzesien_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy-t67126.0.html

GLOSIĆ :>

Co to za padaka :decayed:
Opublikowano

Tyś jest Padaka...