Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jestem nieśmiały :embarrassed:, widzę że Wy jesteście łowcami prędkości... a ja ze swoim spokojnym automatem zostawałbym zawsze na końcu...

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bo jestem nieśmiały :embarrassed:, widzę że Wy jesteście łowcami prędkości... a ja ze swoim spokojnym automatem zostawałbym zawsze na końcu...

powiem ci tak..przestań pier**lić i weź się w garść i we środę chce cie widzieć na spocie.Nie zapomnij prowiantu :kox::naughty:
Opublikowano

łowcy prędkości w dieslach....to dobre :polew:

Opublikowano

Wihajster poczułem się jak sierściuch w wojsku, nic mi nie pozostało tylko zameldować tak jest, choć nie wiem czy do tego dojdzie w najbliższą środę, ale mam to na uwadze. A ten prowiant to ma być suchy :slina: ?

Opublikowano

Wihajster poczułem się jak sierściuch w wojsku, nic mi nie pozostało tylko zameldować tak jest, choć nie wiem czy do tego dojdzie w najbliższą środę, ale mam to na uwadze. A ten prowiant to ma być suchy :slina: ?

przecież mamy grilla,więc jak chcesz sobie coś zjeść to weź ze soba jakąś kiełbaske czy cokolwiek.Chyba,że będziesz liczył zawsze na sępa jak np.Cycek :polew::naughty:
Opublikowano

Oki. załatwione, też nie lubię sępów, kondo... :oops: zresztą też...

Opublikowano

kajani nie zapomnij o kratce :drinks: na środowe spotkanie :naughty:

Opublikowano

kajani nie zapomnij o kratce :drinks: na środowe spotkanie :naughty:

hehe:D ja juz mam dosyc na dzis ide nynyyy-------------------------->
Opublikowano

E tam Maćka powinieneś objechać bo może mu sandał wpaść pomiędzy gaz a hamulec (ześlizgnie się ze skarpetki :polew: :polew: :polew:) :> :> :>

Przyjezdzaj a nie pier*ol.

Opublikowano

szczególnie zemnie taki łowca ... ze źle podpiętym turbo jeździłem, a no co mi to ciulstwo :) wpadaj albo przyjedz jak wolisz. Miło jest, a poza tym można się kilku rzeczy dowiedzieć :rolleyes:

Opublikowano

godzic jak mogles miec zle turbo podpiete???kolego przyjezdzaj :) niemas sie czego bac...oni o tych predkosciach tak tylko d*p** :P .... kazdy wraca jak chce ja zawsze spokojnie bo mam mala ze soba...mozliwe ze bede w srode :P wkoncu trza wpasc pogadac :P bo ino obiecuja obiecuja a ch**a z tego jest :)...no taka praca :)[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 09:38_________________________________________________Sieman dzis Cie zauwazylem i to bylem ja :P... gdybys nie zwolnil to nie wiem czy bym poznal :P

Opublikowano

podciśnienia miałem na odwrót podpięte :) jak na razie to autko nie zrobione :( jeżdżę moim starym poczciwym oplem

Opublikowano

hmmm nie uszkodzilo turba ??...jakie miales objawy ??

Opublikowano

godzic jak mogles miec zle turbo podpiete???kolego przyjezdzaj :) niemas sie czego bac...oni o tych predkosciach tak tylko d*p** :P .... kazdy wraca jak chce ja zawsze spokojnie bo mam mala ze soba...mozliwe ze bede w srode :P wkoncu trza wpasc pogadac :P bo ino obiecuja obiecuja a ch**a z tego jest :)...no taka praca :)[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2009, 09:38_________________________________________________Sieman dzis Cie zauwazylem i to bylem ja :P... gdybys nie zwolnil to nie wiem czy bym poznal :P

No dzisiaj to ja Ciebie też widziałem.

Krówki na fotelach widać z kilometra :> :decayed::naughty:

Opublikowano

hmmm nie uszkodzilo turba ??...jakie miales objawy ??

Brak mocy :)

http://www.autokrata.pl/lod/7017/audi_r8_spider/

Jest juz temat na forum. :) Tylko dlaczego nazwali to cabrio jak alfe (spider)? :|

Opublikowano

No dzisiaj to ja Ciebie też widziałem.

Krówki na fotelach widać z kilometra :> :decayed::naughty:

bedzie piaskowa skora :P

Opublikowano

Bananowa lepciejsza! :decayed::naughty:

Opublikowano

Brawo Polscy siatkarze :> :> :>