Opublikowano 28 Października 200916 l ja nie wiem jak dziś z czasem.. bo miałem na chwilkę zawitać..hmm ehhh ciagle ktos sie wykreca (czas, czas, czas) .. komuno wroc !!!
Opublikowano 28 Października 200916 l w chybiu ustalcie o której sie spotykacie na shelu w jasienicy dobra prosze nie kombinowac juz dzisiaj wiecej bo zamieszanie sie zrobilo ... na stacji w jasienicy sie spotykamy o 18 i jedziemy na golonko, k**wy i krecic baczki ))
Opublikowano 28 Października 200916 l w chybiu ustalcie o której sie spotykacie na shelu w jasienicy dobra prosze nie kombinowac juz dzisiaj wiecej bo zamieszanie sie zrobilo ... na stacji w jasienicy sie spotykamy o 18 i jedziemy na golonko, k**wy i krecic baczki ))
Opublikowano 28 Października 200916 l Gdzie gdziekolwiek...... mi jest obojętne bylebyśmy zdążyli ustalić przed 18... Jest jeszcze w miare ciepło więc może być i Jaworze.. a może komuś na chate się wbijemy??? Zaprosiłbym do siebie na grilla ale cała ulica by była Audiczek..... w sumie komis byn na szybko otworzył
Opublikowano 28 Października 200916 l Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą.
Opublikowano 28 Października 200916 l jasne że jadę się deklaruje i w ogólę tylko panowie dajcie mi ktoś numer na kom. i na Shellu tym przy macu ?
Opublikowano 28 Października 200916 l Ej, ja nie wiem o której wyjdę z pracy. Mogę się nie wyrobić na tą stację na 18-tą. to dojedziesz sam
Opublikowano 28 Października 200916 l golonka zamówione czyli nie ma odwrotu...ile szt?? koło 8 szt powiedziałem a ma być więcej ?
Opublikowano 28 Października 200916 l golonka zamówione czyli nie ma odwrotu...ile szt?? koło 8 szt powiedziałem a ma być więcej ? no nie wiem jakie duże są...jakos sie podzielimy
Opublikowano 28 Października 200916 l dobra daj mi jeszcze koma do siebie jak bym się zagubił czy coś wyślij mi wihajster na pw