piter220v Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 kórwa cycek jak sie rozszalal z postami .. przez 400 stron nic nie napisal a tu nagle co 2 post )) szok hyhyh
Wihajster Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 przez 400 stron nic nie napisal a tu nagle co 2 post myśli, że poprawi statystykę
proton2 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany
wojtekce Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Damian a komu chcesz possać :polew:
piter220v Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 a niby skad ma ksywke ...cycek ???? niewazne komu ... wazne co
siemian Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany a to co zrobiłeś?
proton2 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany a to co zrobiłeś? Zachciało mi się zabawy na śniegu i przyj****em w krawężnik :>
siemian Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 nio tak... naoglądał się filmów i chciał pokozaczyć... :polew: Nie no żartuje. No to z tymi łozyskami nieciekawa sprawa
piter220v Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zachciało mi się zabawy na śniegu i przyjębałem w krawężnik :> hehehehe e tam od razu zabawy .. jak sie szkoli to sie czasami naraza autko na kontuzje
Andrzej88 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik.
Wihajster Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik. taaa..zapali sie kontrolka
proton2 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik. Ciężko się nie zorientować - wyje jak ch*j :>
Andrzej88 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jaki jest objaw rozsypanego łożyska? Bo nigdy nie miałem ani nie widziałem, a już 2 razy na szczęście lekko poszło w krawężnik. Ciężko się nie zorientować - wyje jak ch*j :> Eeeeeee to tak jak przy normalnie padniętym łożysku Myślałem, że jakieś inne objawy będą z powodu bum taaa..zapali sie kontrolka Nie byłbyś sobą jakbyś którejś z emotek nie dał [br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 15:08_________________________________________________ No to mozliwe, że ten program wpisał jakiś proxy do konfiguracji IE, żeby ruch przechodził przez jego filtr. W IE Narzędzia -> Opcje Internetowe -> Zakładka Połączenia -> guzik na dole Ustawienia sieci LAN Wyłączyć używaj proxy na dole. Dzięki chłopaki zrobione. Faktycznie chodziło o proxy ale w zakładce ustawień połączeń, a nie sieci LAN. Teraz śmiga Po drodze bawiąc się w opcjach wykasowałem sobie całą historię i rejestr Gorzej jak teraz nie będę pamiętał niektórych loginów i haseł
MARiOLiNi Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Ja się dziś dowiedziałem, że jednak, zgodnie z moimi podejrzewaniami, uwaliłem łożysko w prawym tylnym kole. Przednie prawdopodobnie też będzie do wymiany Z 3 albo 4 lata temu Octavią 4x4 przyjebałem bokiem w krawężnik, auto zabrała laweta :gwizdanie: Do wiosny masz czas na treningi, z wymianą chyba się nie pali
proton2 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Za mocno wyje i wkurza mnie to. Będzie wymiana tak szybko jak to będzie możliwe :> Jeszcze muszę coś zrobić z uszczelkami, bo mi szumi zbyt mocno powyżej 160 km/h
Baddy Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Za mocno wyje i wkurza mnie to. Będzie wymiana tak szybko jak to będzie możliwe :> Jeszcze muszę coś zrobić z uszczelkami, bo mi szumi zbyt mocno powyżej 160 km/h Moze wystarczy ramki wyregulowac?[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 17:05_________________________________________________[br]Dopisany: 15 Styczeń 2010, 17:38_________________________________________________ Kogoś mi przypomina.....hmmm
Wihajster Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kogoś mi przypomina.....hmmm Dawida
Baddy Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 No Siemiana nie, bo ma za krótką sierść .. :polew: :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kogoś mi przypomina.....hmmm Dawida ty szczochu nosarożca wypierdku mamuta przeca ten pies cie wychowywal zaraz jak cie wyciagneli widłami z inkubatora zamiast cycka mial lule i wlasnie przez nia wyssales madrosc ojca wlasnie tego psa
Rekomendowane odpowiedzi