mk4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 moicz .. poslalem Ci ten szablon .. czeknij ..[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:43_________________________________________________maciek po bandzie to Ty pojechales ... dzwonimy a ty o 21 juz spales? hyhy nie chcialo ci sie przyjezdzac .. wstydz sie lopata do sniegu, perfum, mala flaszka i panel do radia to byly zdobycze tej nocy hyhy ja dzien wczesniej bylem na zadymce jazzowej .. do rana i sie wogole nie wyspalem i mnie scielo popoludniu... tez sie opilem włąsnie słyszałem, że posiadasz profesjonalna łopatę o panelu nie wspomnę
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 moicz .. poslalem Ci ten szablon .. czeknij ..[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:43_________________________________________________maciek po bandzie to Ty pojechales ... dzwonimy a ty o 21 juz spales? hyhy nie chcialo ci sie przyjezdzac .. wstydz sie lopata do sniegu, perfum, mala flaszka i panel do radia to byly zdobycze tej nocy hyhy ja dzien wczesniej bylem na zadymce jazzowej .. do rana i sie wogole nie wyspalem i mnie scielo popoludniu... tez sie opilem włąsnie słyszałem, że posiadasz profesjonalna łopatę o panelu nie wspomnę i tak najlepsza akcja była jak z pomocą pitera próbowałem się przecisnąc do sklepu nocnego przez małe okienko [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:41_________________________________________________takie tłumaczenie to wiesz gdzie sobiwe możesz wsadzić. Ja dzień wcześniej też pochlałem a jakoś się do Pitera doczołgałem... Oj nieładnie Maciuś... :bicz: :bicz3: Pewnie Ilona Cie nie puściła
mk4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 moicz .. poslalem Ci ten szablon .. czeknij ..[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 08:43_________________________________________________maciek po bandzie to Ty pojechales ... dzwonimy a ty o 21 juz spales? hyhy nie chcialo ci sie przyjezdzac .. wstydz sie lopata do sniegu, perfum, mala flaszka i panel do radia to byly zdobycze tej nocy hyhy ja dzien wczesniej bylem na zadymce jazzowej .. do rana i sie wogole nie wyspalem i mnie scielo popoludniu... tez sie opilem włąsnie słyszałem, że posiadasz profesjonalna łopatę o panelu nie wspomnę i tak najlepsza akcja była jak z pomocą pitera próbowałem się przecisnąc do sklepu nocnego przez małe okienko [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 09:41_________________________________________________takie tłumaczenie to wiesz gdzie sobiwe możesz wsadzić. Ja dzień wcześniej też pochlałem a jakoś się do Pitera doczołgałem... Oj nieładnie Maciuś... :bicz: :bicz3: Pewnie Ilona Cie nie puściła oj Marku ... nie każdy jest ochlej mor.. jak ty... i ma czasu na zabawy .... ..
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hyhyhy )) lopata daje rade .. piekna .. czarna .. nowka nie smigana ...
proton2 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Widzę, że weekend był upojny dla niektórych :>
mk4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: buraki i wieśniaki też sa wiec nie wypowiadaj się...
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: buraki i wieśniaki też sa wiec nie wypowiadaj się... mnie tam Twoi znajomi nie obchodzą...
piter220v Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hehehe loski spokoj ku.rwa kto dal rade to dal kto nie to nie bylo spoko i przy takiej ilosci % film mi sie urwal dopiero nad ranem .. pamietam jeszcze jak siemian spal ..obok jego dmuchany materac .. a ten spi obok na jakiejs gabce i trzesie sie z zimna .. przykrylem hujka i ucalowalem na dobranoc :polew: :polew: zasnal jak niemowle
mk4 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: buraki i wieśniaki też sa wiec nie wypowiadaj się... mnie tam Twoi znajomi nie obchodzą... znajomy to ty a że masz ich brak i musisz ich opłacać to inna sprawa.... nawet zachować się siemian nie umiesz..chamstwo z Ciebie kipi... nawet to twoja mama potwierdziła
Wihajster Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hehehe loski spokoj ku.rwa kto dal rade to dal kto nie to nie bylo spoko i przy takiej ilosci % film mi sie urwal dopiero nad ranem .. pamietam jeszcze jak siemian spal ..obok jego dmuchany materac .. a ten spi obok na jakiejs gabce i trzesie sie z zimna .. przykrylem hujka i ucalowalem na dobranoc :polew: :polew: zasnal jak niemowle widze,że trenujecie przed Bukowiną
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no tak są jeszcze sandały-pantoflarze :polew: :polew: :polew: :polew: buraki i wieśniaki też sa wiec nie wypowiadaj się... mnie tam Twoi znajomi nie obchodzą... znajomy to ty a że masz ich brak i musisz ich opłacać to inna sprawa.... nawet zachować się siemian nie umiesz..chamstwo z Ciebie kipi... nawet to twoja mama potwierdziła o Ty parówo hehehe loski spokoj ku.rwa kto dal rade to dal kto nie to nie bylo spoko i przy takiej ilosci % film mi sie urwal dopiero nad ranem .. pamietam jeszcze jak siemian spal ..obok jego dmuchany materac .. a ten spi obok na jakiejs gabce i trzesie sie z zimna .. przykrylem hujka i ucalowalem na dobranoc :polew: :polew: zasnal jak niemowle na tej gąbce było bardzo wygodnie
piter220v Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 CHAM !!! normalnie nic z Ciebie siemian dobrego nie bedzie .. slawek jak tam ? .. ozdrowiales juz cudownie?... jakas niewiasta wygrzewala Cie tam w wyrku ?
siemian Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 CHAM !!! normalnie nic z Ciebie siemian dobrego nie bedzie .. slawek jak tam ? .. ozdrowiales juz cudownie?... jakas niewiasta wygrzewala Cie tam w wyrku ? doszedł do Ciebie foncik piter?
proton2 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 slawek jak tam ? .. ozdrowiales juz cudownie?... jakas niewiasta wygrzewala Cie tam w wyrku ? Już się w miarę nieźle czuję, ale nie wyzdrowiałem jeszcze. Drapie mnie w gardle i kaszlę mocno.
piter220v Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemian .. doszedl .. bede dzialal z tym ... slawek wiesz na drapanie w gardle jest dobry plyn 40% ... mam go troche jeszcze jakby co to daj znac sie zjawie z lekarstwem
godzic Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 widzę że ty pany po bandzie dawali hehe piter przygotuje ci ten dokumenty dziś to przywieś to w środę ... co żeście świętowali ?
Rekomendowane odpowiedzi