Baddy Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Godzic lubi takie co już "wszystko" umieją no to może azjatkę http://allegro.pl/item918287202_real_doll_lalka_silikonowa_z_japonii_dziewica.html[br]Dopisany: 14 Luty 2010, 18:54_________________________________________________ http://www.sadistic.pl/stuk-puk-i-kraksa-vt31431.htm "ale sie walły..." :polew: :polew: :polew: Prawie jak Ty Siemian Ma brzydką ci.pke ta azjatka [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 19:00_________________________________________________Godzic ta już na bank wszystko umie [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 19:06_________________________________________________nie zapominajmy o Siemianie http://allegro.pl/item908581326_dmuchany_facet_z_penisem_doskonaly_nr_a236.html :polew: i jeszcze ta http://allegro.pl/item909824907_krowa_muczy_kiedy_ja_posuwasz_lalka_krowa_nr_a183.html Siemianku bez obrazy :>
Baddy Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Widzę, że zarząd się nam poszerzył Tzn Wihajster przybrał parę kilo?
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Widzę, że zarząd się nam poszerzył Tzn Wihajster przybrał parę kilo? Wręcz przeciwnie :gwizdanie: schudłem 12kg
Baddy Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Widzę, że zarząd się nam poszerzył Tzn Wihajster przybrał parę kilo? Wręcz przeciwnie :gwizdanie: schudłem 12kg 12 to Cię już chyba nie poznam jak masz jakies problemy to gadaj postaramy sie pomoc [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 21:16_________________________________________________ :gwizdanie:
MARiOLiNi Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Dzisiaj znowu jeździłem; pod górę na prostym odcinku przybrałem zaspę jak ćwiczyłem rozbujanie auta prawa-lewa-prawa-lewa-... :gwizdanie: jutro jak wrócę z nart to wrzucę fotki śladów i zaspy
godzic Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 heheh wszyscy wiedzą jakie mam preferencje i co lubię ku***a przez ten internet zero prywatności ale mnie rozjebało "3 otwory do Twojej dyspozycji " :polew:
Baddy Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 jakas godzine temu zatrzymano mnie na andersa, powodem zatrzymania byla: rosnaca kradziez samochodow, ale nie wiem dlaczego sprawdzali trzezwosc i bagaznik skoro dokumenty byly ok, a rozwalil mnie tekst gliniarza na samym koncu jak oddawal mi dokumenty: bo audiczki to bardzo chodliwe są oraz moze pan powiedziec ze misiaczki stoja na andersa juz myslalem by mu powiedziec ze teraz nie jestescie misiaczki tylko hu.jki ale olalem to
siemian Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 a dlaczego h*j*ki? Ja tam nic nie mam do takich kontroli i jestem za, bo jeśli ktoś by mi gwizdnął fure to chciałym żeby się znalazła... Są policjanci debile, ale prawda jest taka że większość z nich wykonuje swoją prace i nie można mieć pretensji... Łamiąc przepisy mam przecież świadomość że mogą mnie złapać... A tak w ogóle to :hi:
mk4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 niech sprawdzają tylko pewnie jak masz dobrze podrobiony dowód to Ci nie znajda chyba, że z baza sprawdzali viny ?
mk4 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 strzala mam urlop cały tydzien:D o ty jeden tylko pozazdrościć :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 strzala mam urlop cały tydzien:D o ty jeden tylko pozazdrościć :gwizdanie: jak chcesz urlop to tylko powiedz.Przywale ci uciszenie i odpoczniesz
DAWIDBORI Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 strzala mam urlop cały tydzien:D o ty jeden tylko pozazdrościć :gwizdanie: jak chcesz urlop to tylko powiedz.Przywale ci uciszenie i odpoczniesz ty masz caly czas urlop nawet jak w robocie siedzisz
proton2 Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 W sumie racja, niech szukają kradzionych. Ale teraz raczej nikt kradzionym nie jeździ, tylko chowa do dziupli i na części rozbiera.
H4mm3R Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 :hi: Maciek a Ty to gdzie się szlajasz, że tel. nie odbierasz ?? :gwizdanie:
siemian Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 W sumie racja, niech szukają kradzionych. Ale teraz raczej nikt kradzionym nie jeździ, tylko chowa do dziupli i na części rozbiera. ale jakoś do tej dziupli trzeba dojechać Hammer jak sie czyści laser w RNS-E? Wiem że Ty masz dświadczenie
Rekomendowane odpowiedzi