H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Żyjemy żyjemy Coś mi się zdaje, że w przyszłą środę już będzie się dało grilla odpalić przywieź piecyk gazowy to zrobimy jutro :>
proton2 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Żyjemy żyjemy Coś mi się zdaje, że w przyszłą środę już będzie się dało grilla odpalić przywieź piecyk gazowy to zrobimy jutro :> Nie mam niestety
godzic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 tak trzepiąc tym czopkami to do 1000 to może do kwietnia się uda idę chyba po żółtego kropka żeby się dyskusja ożywiła
slodki79 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :hi: Pany mam nową moc w swoim paździochu 172PS 370Nm :good: :good: nawet sadzi zdrowo wykres też fajnie wyszedł :decayed:
wojtekce Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :hi: Pany mam nową moc w swoim paździochu 172PS 370Nm :good: :good: nawet sadzi zdrowo wykres też fajnie wyszedł :decayed: nic tylko cieszyć się mocą
godzic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no to teraz Sylwek nic tylko bączki na parkingu kręcić :polew:
slodki79 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :hi: Pany mam nową moc w swoim paździochu 172PS 370Nm :good: :good: nawet sadzi zdrowo wykres też fajnie wyszedł :decayed: nic tylko cieszyć się mocą Wojtuś jako pierwszy przetestujesz furmana masz jak w banku.Dziś trochę się śpieszyłem,ale w piątek wpadne do Ciebie [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 16:20_________________________________________________ no to teraz Sylwek nic tylko bączki na parkingu kręcić :polew: Ja Wam qr** wybije te bączki z głowy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
siemian Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 :hi: Pany mam nową moc w swoim paździochu 172PS 370Nm :good: :good: nawet sadzi zdrowo wykres też fajnie wyszedł :decayed: no jak tyle kosztowało to musiało fajnie wyjść :decayed: :naughty: A ile miałeś wcześniej?
slodki79 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no jak tyle kosztowało to musiało fajnie wyjść :decayed: :naughty: A ile miałeś wcześniej? No wiadomo,że za luksusy trzeba płacić. A to nie wiesz ile było??? Wszystko jest 'czarne na białym' szukajcie a znajdziecie... 160PS i 360Nm
siemian Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 eee to mała droga poprawa :decayed: [br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 17:16_________________________________________________niech mi ktoś powie że w audi parują lampy. Słabo widać bo robione telefonem, ale żółtą linią zaznaczyłem poziom do którego sięgała woda w lampie tego subaru
slodki79 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 eee to mała droga poprawa :decayed: Ty cwaniaku nie cykaj bo wymienimy się spojrzeniem cosik mi się zdaje :tongue4: Nie no niegadaj to tylko same pompki więc jest gitowo PS-qr** ale powiem Wam coś jeszcze: Jak pojechaliśmy zmieniać mapy to taką zrobił,że na 3-jce jak przyjebałem gazu to mało łba mi nie ujebało dobrze,że zagłówek jest :evil: Niestety musiał zrobić inną bo 'Dmuchawa' nie dawała rady :kox:
godzic Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 no słodki bynajmniej pedalsko zabrzmiało
H4mm3R Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 niech mi ktoś powie że w audi parują lampy. Słabo widać bo robione telefonem, ale żółtą linią zaznaczyłem poziom do którego sięgała woda w lampie tego subaru A gdzie Ty widziałeś parujące lampy w Audi slodki79 jest git Dziś w Skoczowie widziałem czerwoną B6 w sedanie z klubową ramką, niestety ja gnałem expressem na Cieszyn, a on skręcał na Katowice... trąbiłem ale chyba nie widział mojej A6 niestety tablic nie dostrzegłem
Rekomendowane odpowiedzi