Baddy Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 piter widze ze w momencie stales sie slawny brakuje tylko tego http://en.tackfilm.se/?id=1269442387578RA45 :gwizdanie: no to jak piter prezesie....tak jak ustaliles.......decathlon a pozniej naleze tak?
piter220v Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 zgadza sie moi drodzy klubowicze .. niekontynuując nieslawnej tradycji mojego poprzednika po pierwsze bede dzis (a to nowosc) ... po drugie bede wczesniej ... jak na prezesa nie przystalo CZAS NA ZMIANY !
Baddy Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 piter jako prezes masz pierwsze zadanie na spota - skombinuj vaga bym mogl podpiac i sprawdzic abs ale tak bym auta nie musial gasic i nie czekac az mi sie bak oprozni - oto twe pierwsze zadanie jako prezes
proton2 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 zgadza sie moi drodzy klubowicze .. niekontynuując nieslawnej tradycji mojego poprzednika po pierwsze bede dzis (a to nowosc) ... po drugie bede wczesniej ... jak na prezesa nie przystalo CZAS NA ZMIANY ! Ja nic nie sugeruję, ale też będę wcześniej :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 zgadza sie moi drodzy klubowicze .. niekontynuując nieslawnej tradycji mojego poprzednika po pierwsze bede dzis (a to nowosc) ... po drugie bede wczesniej ... jak na prezesa nie przystalo CZAS NA ZMIANY ! Ja nic nie sugeruję, ale też będę wcześniej :gwizdanie: Sławku bedziesz miał moze Vaga? Tez moglbym byc wczesniej
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 ja też za chwilę wychodzę więc zbiórka o 17.15
slodki79 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem Spoko.Za tydzień jak pogoda wypali będziemy grillować,także nic straconego
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce
slodki79 Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce hihihihi Prezes tak jak w szkole to i teraz jeszcze ściąga od kolegów :decayed:
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 A więc mamy juz aktualny zmieniony temat wątku
siemian Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce Patrzcie przestraszył się kampani wyborczej Pitera i wziął się do roboty :decayed: Nie zdziwie się jeśli za tydzień przyjedzie na spot z wiaderkiem i gąbeczką i wszystkim odpicuje bryki
Wihajster Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 szkoda że sie nie wyrobiłem spokojnie...za tydzien otwarcie sezonu grillowego zaraz zmienię nagłówek na naszej stronce Patrzcie przestraszył się kampani wyborczej Pitera i wziął się do roboty :decayed: Nie zdziwie się jeśli za tydzień przyjedzie na spot z wiaderkiem i gąbeczką i wszystkim odpicuje bryki ciąg sie chamie bo cie nadepnę
Rekomendowane odpowiedzi