Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Godzic, te zdjęcia na godzic.pl to sam robiłeś? Niezłe niezłe :good: To już wiemy kto bierze aparat? :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

Godzic, te zdjęcia na godzic.pl to sam robiłeś? Niezłe niezłe :good: To już wiemy kto bierze aparat? :gwizdanie:

ale dlaczego strona "o mnie" jest pusta? :gwizdanie:

Opublikowano

ale dlaczego strona "o mnie" jest pusta? :gwizdanie:

bo godzic ma 19 lat i jeszcze za bardzo nie ma czego o sobie napisac :) nawet jeszcze sobie nie podupcyl biedaczek ... :polew: :polew:

Opublikowano

....heh a jak Ty leczyles kaca to nam pisał, że Ciebie już dupczył :polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 08:27_________________________________________________jest kilka stron wczesniej :naughty:

Opublikowano

....heh a jak Ty leczyles kaca to nam pisał, że Ciebie już dupczył :polew:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 08:27_________________________________________________jest kilka stron wczesniej :naughty:

o zesz ty !!! ... cos czuje ze dzisiaj kielbasy dla godzica nie bedzie .. nawet z ziemi nie dostanie !!! :polew: :polew:

Opublikowano

a niech strace, poszukam,

strona 979 :tongue4:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 08:29_________________________________________________moze zrobimy ankiete: ile razy godzicowi spadnie kielbasa na pierwszym grillu? :polew:

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:24_________________________________________________

moze zrobimy ankiete: ile razy godzicowi spadnie kielbasa na pierwszym grillu? :polew:

:D :D

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 09:24_________________________________________________

moze zrobimy ankiete: ile razy godzicowi spadnie kielbasa na pierwszym grillu? :polew:

:D :D

:evil: głosować!!!
Opublikowano

Zanosi się na deszcz dzisiaj :mysli:

Opublikowano

hehe 100% zgodnosci :)

Opublikowano
:hi: :hi: :) stronę jeszcze kończę :) a piter mogę na spot zabrać się z tobą ? bo wczoraj na chodniku rozjebałem chłodnice ;(
Opublikowano

każda wymówka jest dobra :naughty:[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 11:46_________________________________________________ani razu - to musial godzic zaglosowac :polew:

Opublikowano

jak zawsze kilka razy :polew: na to głosowałem ;)

Opublikowano

moze slawku chcesz zmienic furaka ? :Dhttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12290029

cena przystepna ... bajerow od h*ja :) nie trzeba nic rezac .. tylko ten kolor .. taki siemianowy troche za bardzo :P[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 14:51_________________________________________________wihajster .. trzebabylo dac jeszcze opcje w ankiecie "godzic dostaje kielbase tylko z ziemi, innej nie zje"

Opublikowano

a może ktoś weźmie jeszcze grilla bo jeden to może być mało :gwizdanie:

Opublikowano

no na spocie było smakowicie ;):evil:

Opublikowano

No i wreszcie spocik w naszym stylu Panowie - :good:

Opublikowano

No inauguracja udana :)

Miejmy nadzieję, że teraz już będzie tylko cieplej :>