Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 H4mm3R napisał(a): :hi:[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 08:56_________________________________________________ piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): witam witam :hi: czolem krakus ... jak tam precle? smakuja? :polew: pewnie zona mu robi precle, żeby tylko nie wychodził z domu
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ta precla mu robi .... pada snieg pada snieg ...
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): witam witam :hi: czolem krakus ... jak tam precle? smakuja? :polew: :gwizdanie: nie wiem bo jeszcze się nie rozpakowałem ... narazie 4 ściany mac;/ i brak sił[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 09:56_________________________________________________o wy jedni.... tutaj świeci słoneczko jak na razie :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 maciek .. a po h*ja tam sie wogole wyprowadziles ? .. zle Ci tu bylo ?
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter220v napisał(a): maciek .. a po h*ja tam sie wogole wyprowadziles ? .. zle Ci tu bylo ? ach te kaprysy żony
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 albo przyjal motto zyciowe "zdala od siemiana" ... i wkoncu zacznie normalnie zyc
proton2 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Widziałem dziś czarne B7 z rejestracją S1 FBI :>
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja was bardzo lubię.... ale co mam zrobić takie życie... mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie a ja będę się napewno was starał odwiedzić
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mk4 napisał(a): ja was bardzo lubię.... ale co mam zrobić takie życie... mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie a ja będę się napewno was starał odwiedzić czyli generalnie zegnajcie i spierdalam ?
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): ja was bardzo lubię.... ale co mam zrobić takie życie... mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie a ja będę się napewno was starał odwiedzić czyli generalnie zegnajcie i spie***m ? w sumie dobrze...niech sie teraz na krakowskich z nim męczą
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): ja was bardzo lubię.... ale co mam zrobić takie życie... mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie a ja będę się napewno was starał odwiedzić czyli generalnie zegnajcie i spie***m ? oj piter piter.... zal mi jest .. ale co zrobic[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 11:56_________________________________________________ Wihajster napisał(a): piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): ja was bardzo lubię.... ale co mam zrobić takie życie... mam nadzieje, że mnie nie zapomnicie a ja będę się napewno was starał odwiedzić czyli generalnie zegnajcie i spie***m ? w sumie dobrze...niech sie teraz na krakowskich z nim męczą o ty jeden wiem nielubisz mnie
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mk4 napisał(a): o ty jeden wiem nielubisz mnie hehe dobrze ze siemiana nie ma bo by cos o sandalach napisal .. maciek losku jakby cie nie lubili to by sie nie martwili zes spierdolil do krakowa za baba !! ... wrocisz .. wrocisz
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter220v napisał(a): mk4 napisał(a): o ty jeden wiem nielubisz mnie hehe dobrze ze siemiana nie ma bo by cos o sandalach napisal .. maciek losku jakby cie nie lubili to by sie nie martwili zes spierdolil do krakowa za baba !! ... wrocisz .. wrocisz :polew: co do siemiana to szkoda słów
Baddy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:22_________________________________________________siema Panowie, pozwólcie, że wyskocze z taką propozycją by ktoregoś ze spotów zrobić tak by chlać całą noc chodzi mi o dłuższą imprezę by załatwić sobie kierowców zgłosić u leśniczego rezerwacje wiaty itp. posiedzieć przy ognisku i piwku do rańca :> co Wy o tym myślicie?
wojtekce Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Baddy napisał(a): [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:22_________________________________________________siema Panowie, pozwólcie, że wyskocze z taką propozycją by ktoregoś ze spotów zrobić tak by chlać całą noc chodzi mi o dłuższą imprezę by załatwić sobie kierowców zgłosić u leśniczego rezerwacje wiaty itp. posiedzieć przy ognisku i piwku do rańca :> co Wy o tym myślicie? sprawe poruszyliśmy na zlocie w bukowinie bedzie ciepło to uzgodnimy termin czyli sobota do ranca
Baddy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 wojtekce napisał(a): Baddy napisał(a): [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 14:22_________________________________________________siema Panowie, pozwólcie, że wyskocze z taką propozycją by ktoregoś ze spotów zrobić tak by chlać całą noc chodzi mi o dłuższą imprezę by załatwić sobie kierowców zgłosić u leśniczego rezerwacje wiaty itp. posiedzieć przy ognisku i piwku do rańca :> co Wy o tym myślicie? sprawe poruszyliśmy na zlocie w bukowinie bedzie ciepło to uzgodnimy termin czyli sobota do ranca :good:
piter220v Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jestem za a nawet ZA ... ale boje sie troche --> patrz bukowina 2010 :polew: :polew: ok wszystkim wesolego kudlatego jajka zycze .. spadam .. i nie przekraczac mi 1000 strony beze mnie
Baddy Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 piter powitamy Cie w nowym tysiącleciu
Rekomendowane odpowiedzi