piter220v Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 marcin spoko fele ale obadamy z bliska .. czolem godzic, siemian, gryfi, slodki, proton, wojtekce, wihajster, dawid, baddy, mariolini, dominik, cycek, H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 piter i reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 :hi: ALL marcin spoko fele ale obadamy z bliska .. czolem godzic, siemian, gryfi, slodki, proton, wojtekce, wihajster, dawid, baddy, mariolini, dominik, cycek, H4mm3R a mnie już nie wymienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 boś jest ham i prostak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a mnie już nie wymienił z tobą przywitał sie zapewne na Małopolsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a mnie już nie wymienił z tobą przywitał sie zapewne na Małopolsce czyli jestem tu już niemile widziany przykre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wreszcie to zrozumiałes... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 wreszcie to zrozumiałes... :decayed: ty waflu.. będziesz jeszcze coś chciał.... to zobaczysz .. pożycz/pomóż/przenocuj itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 serwus :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a mnie już nie wymienił hehehe )) maciek maciek .. zapomnialo mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Witajcie wszyscy bez wyjątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 witam cała ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 ale cisza dzisiaj po burzliwym witaniu sie z rana ... sie sciemnilo na polu pewnie bedzie lalo i tak przez caly weekend do poniedzialku ... pozniej slonce w poniedzialek ... orientuje sie ktos w kosztach wypiaskowania felg + pomalowanie? .. slodki mozesz zapodac gdzie kupiles te fele twoje .. szukalem na allegro ale nie znalazlem .. i jakie oponki do tego .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a gdzie Ty tak Piter pędziłeś o 11:20?? Jak kolega jedzie inką a nie audi to już go nie widzisz.. ..zresztą Ty nigdy nikogo nie widzisz.. aż się zdziwiłem że fajeczki nie paliłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 a gdzie Ty tak Piter pędziłeś o 11:20?? Jak kolega jedzie inką a nie audi to już go nie widzisz.. inka to nie auto ... kolega mowisz :polew: ..zresztą Ty nigdy nikogo nie widzisz.. aż się zdziwiłem że fajeczki nie paliłeś... no nie widze moze dlatego ze patrze na droge i jeszcze nigdy nie mialem rozjebanego auta ? hyhy i nie palilem fakt .. rzadko sie to zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czołem banda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 godzic na nastepnym zlocie poszczelamy troche . potrzeba nam kogos takiego :polew: Dumbest Paintball Shot Ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czesc wszystkim bez wyjatku nawet tobie siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 czesc wszystkim bez wyjatku nawet tobie siemian wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 http://www.joemonster.org/filmy/14972/Czerwony_kapturek_naszych_czasow widzieliście to ? teraz mi sie to przypomniało... jak by każdą bajkę tak zrobili [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2010, 14:52_________________________________________________w sumie piter mogę być ofiarą, tyle ze ja sobie maskę wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi