Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 kurcze, czyli dostaniemy ja na najbliższym spocie na którym będziesz czyli za jakieś pól roku... ostatnio gamoniu jestem częściej niz ty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 bo ja niestety pracuje w tych godzinach. Ale w tą środe postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 hehe zastanawiałem się czy jest jakaś statystyka kto ile napisał wiadomości w wątku Bielsko-Biała, hehe i Baddy powiedz mi jak to jest ? na spotach cie nie widać a w pierwszej 6 jesteś hehehe Ty psi pyrtku w zeszlym roku bylem prawie na kazdym od czasu zakupu auta, mysle, że w tym roku też sie podciagne :> fundne jakies mielone i piwo na spota i beda ludzie zadowoleni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? to nie jest S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? to nie jest S-line Brak Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? Wyposażenie nienajgorsze, ale z s-line to on ma tylko zawieszenie obniżone. Silniczek zapewne BDH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 bobry. Gryfi wczoraj Cie widzałem... Pisałem na widziany widziana ale chyba nie czytałeś... I powiem że rzuca się w oczy ten czerwony kolor... Wdać że furke chyba pucowałeś przez miesiąc :decayed: polerka była to łądnie wygląda [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 15:30_________________________________________________ Gryfi takiej kierownicy szukasz ?? http://moto.allegro.pl/item996060426_kierownica_trzyramienna_sport_audi_s2_s4_s6_rs2.html nie takiej bo ja mam poduszkę kierowcy i chcę z poduszką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Wihajster... Ty szujo jedna!!! Zmieniaj to spowrotem tak jak było!! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Wihajster... Ty szujo jedna!!! Zmieniaj to spowrotem tak jak było!! :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Wihajster... Ty szujo jedna!!! Zmieniaj to spowrotem tak jak było!! :decayed: Tym razem Ci wybacze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Wihajster... Ty szujo jedna!!! Zmieniaj to spowrotem tak jak było!! :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 niop...To auto ma z s-linem tyle wspólnego że kierownica w fabryce leżała koło s-lineowej... Taki z niej s-line jak ze mnie gentelmen.... :polew: Wihajster... Ty szujo jedna!!! Zmieniaj to spowrotem tak jak było!! :decayed: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? Kolor trochę ciulowaty w środku,a tak poza tym nawet spoko.Trzeba by chłopaków z tamtego rejonu ruszyć niech zobaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-full-opcja-s-line-C12213465.html kumpel chce kupić co myślicie ? Kolor trochę ciulowaty w środku,a tak poza tym nawet spoko.Trzeba by chłopaków z tamtego rejonu ruszyć niech zobaczą sam sobie ruszaj tamtych chłopaków... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki79 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 sam sobie ruszaj tamtych chłopaków... :polew: Widzę SIEMIANKU,że masz jakieś kosmate myśli :tongue4: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Za dwa dni spocik. Może by tak dla odmiany w środę na spocie zamiast kiełbasek z grilla, zjeść Kaczkę po smoleńsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi