MINIO Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 ale zajebiaszcza pogoda chyba dzisiaj sie zwine szybciej myjnia + grill + piwko ... dobry sposob na popoludnie Piter o której mamy wpadać na tego grila
Andrzej88 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jechałem dzisiaj pierwszy raz śląskim odcinkiem A1, raptem paręnaście km ale jedzie się Trzy pasy w jedną stronę robią robotę, szkoda, że nie będzie tak na całej długości... bo wkurwiające jest jak się sunie pod 2 paki a tu tir tira zaczyna wyprzedzać, bo jedzie 0.5km/h szybciej i co się będzie dostosowywał jak we Wrocławiu będzie 30 sekund przed tamtym Praktycznie nie ma różnicy czy się jedzie 140 czy 180 bo i tak wszyscy się spotykają po paru kilometrach za tirem Po takiej trasie jak dzisiaj Katowice-Legnica, Legnica-Katowice moje nerwy były na granicy wytrzymałości
piter220v Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jechałem dzisiaj pierwszy raz śląskim odcinkiem A1, raptem paręnaście km ale jedzie się Trzy pasy w jedną stronę robią robotę, szkoda, że nie będzie tak na całej długości... bo wkurwiające jest jak się sunie pod 2 paki a tu tir tira zaczyna wyprzedzać, bo jedzie 0.5km/h szybciej i co się będzie dostosowywał jak we Wrocławiu będzie 30 sekund przed tamtym Praktycznie nie ma różnicy czy się jedzie 140 czy 180 bo i tak wszyscy się spotykają po paru kilometrach za tirem Po takiej trasie jak dzisiaj Katowice-Legnica, Legnica-Katowice moje nerwy były na granicy wytrzymałości NIE [br]Dopisany: 23 Kwiecień 2010, 20:12_________________________________________________ ale zajebiaszcza pogoda chyba dzisiaj sie zwine szybciej myjnia + grill + piwko ... dobry sposob na popoludnie Piter o której mamy wpadać na tego grila hehe no na sloneczku dzisiaj ogien
Baddy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 siemano grillowicze jutro walka bedzie nocka bez snu
Andrzej88 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 z tą walką to zabrzmiało jakbyś miał zamiar a to nie o taką walkę chodzi
Baddy Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 z tą walką to zabrzmiało jakbyś miał zamiar a to nie o taką walkę chodzi :polew: dobra my tu gadu gadu a piwko sie konczy i trzeba isc spac :>
piter220v Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 czolem panowie ... piekna sobota sie zapowiada wiec WSTAWAC !!!
Baddy Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dzis jestem swiadkiem na cywilnym :gwizdanie: :>
siemian Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dzis jestem swiadkiem na cywilnym :gwizdanie: :> dobrze że nie oskarżonym na karnym :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi