Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hamer ja taką pompe mam za 633zł jak Cie interesuje do odbioru w Rybniku

Jak nic lepszego nie znajdę, to się do Ciebie zgłoszę. Danke :>

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cześć ferajna :hi: Co Wy tu na tacę plebanowi nie dajecie że tak zimno :tongue4:

to u ciebie jeszcze farorzowi sie na tace daje?? :cool1::decayed:

U mnie to się plebanom wp***dol spuszcza,aby w kościele patrząc na kobiety nie grzeszył :polew: :polew: :polew:

czesc Słodki słyszałem że bujasz się po Polce furą :)

No miałem okazję spotkać się na trasie z Twoimi znajomymi w czarnym BMW

Zapytal się grzecznie czy znam Siemiana,powiedziałem z zaciśniętymi zębami,że tak :wink4: :wink4: :decayed: :decayed:

Jaki ma tam w niej motor,bo nawet sadził?

Opublikowano

Zapytal się grzecznie czy znam Siemiana,powiedziałem z zaciśniętymi zębami,że tak :wink4: :wink4: :decayed: :decayed:

ale sam powiedz .. ciezko to przez gardlo przechodzi nie ? "znam siemiana" ... troche tak -20 do respektu :polew:

Opublikowano

ale sam powiedz .. ciezko to przez gardlo przechodzi nie ? "znam siemiana" ... troche tak -20 do respektu :polew:

No i to jak.Zastanówmy się dlaczego??? :mysli:

Opublikowano

Cześć ferajna :hi: Co Wy tu na tacę plebanowi nie dajecie że tak zimno :tongue4:

to u ciebie jeszcze farorzowi sie na tace daje?? :cool1::decayed:

U mnie to się plebanom wp***dol spuszcza,aby w kościele patrząc na kobiety nie grzeszył :polew: :polew: :polew:

czesc Słodki słyszałem że bujasz się po Polce furą :)

Jezdziłem tym. Przecież słabo mu to chodzi.

2.0 tdi 150hp

Opublikowano

Wojtku masz u siebie przyrząd do sprawdzania obecności CO2 w płynie chłodniczym?

Opublikowano

Wojtku masz u siebie przyrząd do sprawdzania obecności CO2 w płynie chłodniczym?

nie :kwasny:

Opublikowano

ja mam przyrzad do sprawdzania zawartosci % we flaszce .. jak chcesz to przyjedz to sprawdze :D

Opublikowano

nie :kwasny:

szkoda :confused4:

ja mam przyrzad do sprawdzania zawartosci % we flaszce .. jak chcesz to przyjedz to sprawdze :D

gdybym miał jakieś z przemytu, to mógłbyś przyjechać sprawdzić :decayed: bo na tych co mam są etykiety z taką informacją :decayed:

Opublikowano

gdybym miał jakieś z przemytu, to mógłbyś przyjechać sprawdzić :decayed: bo na tych co mam są etykiety z taką informacją :decayed:

nie ufaj etykietom :D .. zdaj sie na testera pitera :P

Opublikowano

DSC03716.JPG

:decayed::polew:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 11:37_________________________________________________

Dzieki Wszystkim przybyłym

Szczególne podziękowanie dla Klubowiczów którzy przed zlotem ogarnęli miejscówkę

Jedno małe co nie co - kto dał hasło odjazdu ? kto niech się teraz tłumaczy ! :(

Mieliśmy czekać na Kolegę Kubik'a który przyjechał dosłownie 10 minut po naszym odjeździe i nie pisał bym tego ale mówiłem w pięciu grupkach że czekamy, a Kubika upewniłem telefonicznie że zaczekamy na niego !

W planie było że zrobimy dwa filmy z auta które pojedzie jako drugie w lansie

Mieliśmy zjechać na parking przed skrętem na Kozub i wystawić kamerę na zakręt i potem rusza kolumna - było to napisane jak byk ->TU<- niestety zonk filmu z przejazdu całej kolumny niet

Organizatorów troszkę trzeba słuchać zwłaszcza jak mają zaplanowane co i jak

Pozdry dla Wszystkich

piter :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jezdziłem tym. Przecież słabo mu to chodzi.

2.0 tdi 150hp

Właśnie zauważyłem na "betonówce",że wąchnął troche spalin jak wyganiałem pająki z wydechu-odchodziłem i to nawet w miare. Mimo wszystko i tak dobrze mu cyka. A Ty to zara byś chciał za***rdalać nie wiadomo ile :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

jak ja się znim ścigałem na s1 to znikał z tyłu.

A jak jechał wtedy co go widziałeś to dodatkowo miał 4 osoby na pokładzie :)

Opublikowano

:hi:

Jak tam w Kozubniku ? Warto było jechać ?

Opublikowano

:decayed::polew:[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 11:37_________________________________________________

Dzieki Wszystkim przybyłym

Szczególne podziękowanie dla Klubowiczów którzy przed zlotem ogarnęli miejscówkę

Jedno małe co nie co - kto dał hasło odjazdu ? kto niech się teraz tłumaczy ! :(

Mieliśmy czekać na Kolegę Kubik'a który przyjechał dosłownie 10 minut po naszym odjeździe i nie pisał bym tego ale mówiłem w pięciu grupkach że czekamy, a Kubika upewniłem telefonicznie że zaczekamy na niego !

W planie było że zrobimy dwa filmy z auta które pojedzie jako drugie w lansie

Mieliśmy zjechać na parking przed skrętem na Kozub i wystawić kamerę na zakręt i potem rusza kolumna - było to napisane jak byk ->TU<- niestety zonk filmu z przejazdu całej kolumny niet

Organizatorów troszkę trzeba słuchać zwłaszcza jak mają zaplanowane co i jak

Pozdry dla Wszystkich

piter :polew: :polew: :polew:

hehe no jechalem 2 w kolumnie :D ale kamery mi nikt nie dal :polew: :polew: hyhyhyhy ...coz zycie ..ilez mozna bylo czekac na odjazd :D

Opublikowano

no ja też miałem za***any cały bagażnik bo rwałem do domu na dłuższy czas :tongue4:

Opublikowano

no ja też miałem za***any cały bagażnik bo rwałem do domu na dłuższy czas :tongue4:

te no juz sie nie przekrzykujcie kto mial ciezej naladowane :D .. tylko czyja furmana wyrwala do przodu :good:

Opublikowano

objechałbym was obu więc i tak możecie mnie cmoknąc w kant ch...a :polew: :polew: :polew: :polew: