Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hammer- właśnie takich felg szukam

z urquattro czy BBS? [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 17:52_________________________________________________http://allegro.pl/show_item.php?item=1021986666 GRYFI bierz do stajni :decayed:

jakichś takich monoblocków jak te z mojego zdjęcia golfa albo twojego zdjęcia
  • Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja myslalem na czyms takim dla mnie ale chyba dopiero po zimie

1020877578_1

Opublikowano

hmmm.. jakbys jezdzil na spoty to może ktoś by pamiętał jak wygląda Twój złom i Ci doradził czy pasują czy nie :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

hmmm.. jakbys jezdzil na spoty to może ktoś by pamiętał jak wygląda Twój złom i Ci doradził czy pasują czy nie :decayed: :decayed: :decayed:

słuszna uwaga :kox: kto to w ogóle jest ten Baddy :decayed:
Opublikowano

szczerze mowiac to tez za bardzo go nie znam :decayed:

ale slyszalem o nim legendy :naughty:

ze zjawia sie czasem na spocie i leje po pyskach co wiekszych cwaniakow :kox:

Opublikowano

szczerze mowiac to tez za bardzo go nie znam :decayed:

ale slyszalem o nim legendy :naughty:

ze zjawia sie czasem na spocie i leje po pyskach co wiekszych cwaniakow :kox:

:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

hyhyh jest tu jakis cwaniak ? :D siemiana jakbys chcial to tylko z liscia .. na porzadny meski szczal nie zasluguje :decayed:

Opublikowano

ja słyszałem inne legendy o baddym ale nie powiem bo nie chcę cwaniakować :decayed:

Opublikowano

hyhyh jest tu jakis cwaniak ? :decayed:

NIE.....ja tu mieszkam..... :polew:[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 20:49_________________________________________________

ja słyszałem inne legendy o baddym ale nie powiem bo nie chcę cwaniakować :decayed:

lepiej nie bo sie ludzie wystrasza i na spoty jezdzic nie beda :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:hi:

Gryfi, masz dostęp do tych Ronalów Turbo i dlatego o nie pytałeś czy tylko tak?! ... :chytry: :chytry: :chytry:

Opublikowano

Gryfi, masz dostęp do tych Ronalów Turbo i dlatego o nie pytałeś czy tylko tak?! ... :chytry: :chytry: :chytry:

ronal r10 turbo dostępne są tylko w rozmiarze 15" ale szukam czegoś tak wyglądającego

Jeśli chodzi o dostęp to są na allegro- siemian już dawno powinieneś je mieć w swoim MKI

Opublikowano

Ja się zastanawiam nad jakimiś fajnymi 13" do mojego gofera... Na razie w koncepcji autka jest szeroka stal. :kox:

Opublikowano

ronal r10 turbo dostępne są tylko w rozmiarze 15" ale szukam czegoś tak wyglądającego

Jeśli chodzi o dostęp to są na allegro- siemian już dawno powinieneś je mieć w swoim MKI

jak będzie kaska będzie felunek :good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

bry z rana :) ..

mala juz w domu :) popatrzcie jaki ze mnie wykapany tata :thumbup: sie jaram okrutnie :)

tatus.jpg

Opublikowano

piter jeszcze raz gratki :good:

Opublikowano

gratki gratki (dla mamusi rowniez) :kox:

mala juz rekawice i ojca leje :decayed:

Opublikowano

hehe bokserskie ... :)))

a tak wracalem ze szpitala

Opublikowano

hehe bokserskie ... :)))

a tak wracalem ze szpitala

czyli, ze co?

ze mala nagrala swoj pierwszy filmik? :mysli:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 08:19_________________________________________________musiala sie dobrze trzymac :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 08:34_________________________________________________ale nie napisales nam jeszcze jakie ma imie :disgust:[br]Dopisany: 14 Maj 2010, 08:35_________________________________________________

Opublikowano

Coś daleko ten szpital jak w Tokio. Chyba lepiej było samolotem wracać ;) Choć prędkość dość podobna ;)

Nie pogratulowałem jeszcze... gratuluję więc!