Opublikowano 20 Stycznia 200917 l plany sie pozmieniały więc chyba uda mi sie wyrwać no i piknie prawdopodobnie pojawię sie jutro to obgadamy pewne siłowe sprawy no i oczywiście pojeździmy bo jak widzę niektórym stajnia sie powiększyła Prosze zabrać Vaga bo mam wrażenie jakby spadła moc - albo sie przyzwyczaiłem już do takiej cienizny :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 20:43_________________________________________________Kto planuje być??
Opublikowano 20 Stycznia 200917 l http://pl.youtube.com/watch?v=6rsxFmuWAe4&feature=related Wojtek, ale u Ciebie to tak źle chyba, aż nie jest....?
Opublikowano 20 Stycznia 200917 l http://pl.youtube.com/watch?v=6rsxFmuWAe4&feature=related Wojtek, ale u Ciebie to tak źle chyba, aż nie jest....? co to za padlina
Opublikowano 20 Stycznia 200917 l http://pl.youtube.com/watch?v=6rsxFmuWAe4&feature=related Wojtek, ale u Ciebie to tak źle chyba, aż nie jest....? niedoczekanie za moimi chromowymi fajkami to motylki latają
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l tak jak pisalem mnie nie bedzie....koles na tym filmiku chyba ma zaslne dymna ...
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l tak jak pisalem mnie nie bedzie....koles na tym filmiku chyba ma zaslne dymna ... najprawdopodobniej ma zjebany soft i max dawke paliwa a powietrza brakuje
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l Ja będę, najprawdopodobniej nawet sporo przed 18.00, ale to wyjdzie w praniu Będę jednak gdzieś na godzinkę, bo niestety jestem umówiony na 19.00.
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l Ja będę, najprawdopodobniej nawet sporo przed 18.00, ale to wyjdzie w praniu Będę jednak gdzieś na godzinkę, bo niestety jestem umówiony na 19.00. no tak, bo panna nie może czekać
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l Ja będę, najprawdopodobniej nawet sporo przed 18.00, ale to wyjdzie w praniu Będę jednak gdzieś na godzinkę, bo niestety jestem umówiony na 19.00. no tak, bo panna nie może czekać jak kocha to poczeka
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l NO f*ck!!!! Nie bedzie mnie!!!! Cholera nie dam rady!! Ale jestem wściekły!! Z Żor dopiero za godzike bym wyjechał, a to już jest za późno- nawet Protona juz nie bedzie
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l było całkiem sympatycznie a nieobecni maja po kropeczce a ty byłeś, eee to musiał być zaje...sty spocik
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l było całkiem sympatycznie a nieobecni maja po kropeczce a ty byłeś, eee to musiał być zaje...sty spocik no ba i wyjeżdzałem ostatni jak kapitan na tonącym okęcie
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l było całkiem sympatycznie a nieobecni maja po kropeczce a ty byłeś, eee to musiał być zaje...sty spocik no ba i wyjeżdzałem ostatni jak kapitan na tonącym okęcie no fakt na szybkiego ruchu też :gwizdanie:
Opublikowano 21 Stycznia 200917 l było całkiem sympatycznie a nieobecni maja po kropeczce a ty byłeś, eee to musiał być zaje...sty spocik no ba i wyjeżdzałem ostatni jak kapitan na tonącym okęcie no fakt na szybkiego ruchu też :gwizdanie: przeciez nie bede szalał jak leje jak z cebra