Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

slawek mam to samo ... tez czasami jak gra ciszej to cos charczy po prawej ... i nagle przestaje na miesiac .. i pozniej znowu przez godzine :)

Hmmm... a myślałem, że to tylko mi się dzieje. Może to coś z kabelkami jednak :mysli:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

moja glowa.

dwa dni wesela :confused4:

wojtek jak tam moja niunia?

do odbioru? :naughty:

za rok :naughty: owszem :decayed:

spoko- policze ci za wynajem :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ja też mam takie harczenie ale popierwsze wydaje mi się żę mam ustawione na BOSE a po drugie wczołgałem się wczoraj pod auto i tam mi coś napie...la i wydaje taki dzwięk jakby mi się głośnik rozpieprzył. H4mm3R podobno ty coś zrobiłeś z tym dudnieniem przynajmniej to mi siemian muwił ale nie wiem czy to o tym samym muwimy

mówił

:hi: brygada

Opublikowano

slawek mam to samo ... tez czasami jak gra ciszej to cos charczy po prawej ... i nagle przestaje na miesiac .. i pozniej znowu przez godzine :)

Hmmm... a myślałem, że to tylko mi się dzieje. Może to coś z kabelkami jednak :mysli:

wydawalo mi sie ze z kabelkami .. bo jak mialem otwarte drzwi to wogole prawa strona nie grala .. zamklem i pocharczalo troche a potem zaczelo normalnie grac .. stawiam na kabelki

Opublikowano

moja glowa.

:mysli: co ja od Ciebie wynajmuję :tongue4:

Opublikowano

moja glowa.

:mysli: co ja od Ciebie wynajmuję :tongue4:

:naughty: :naughty: :naughty:

wpadnę tam dzisiaj na kontrol :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

wydawalo mi sie ze z kabelkami .. bo jak mialem otwarte drzwi to wogole prawa strona nie grala .. zamklem i pocharczalo troche a potem zaczelo normalnie grac .. stawiam na kabelki

Czyli chyba czas obejrzeć kabelki na przejściu między budą a drzwiami.

Opublikowano

Czyli chyba czas obejrzeć kabelki na przejściu między budą a drzwiami.

raczej ... tez mialem tam lokac ale jak porzucam auto przy domu to nie chce mi sie juz z nim nic robic :)

Opublikowano

Ja w sobotę w przerwie między kolejnymi falami deszczu wymieniłem tylne boczki w bagażniku. Dzięki temu znów roletę mam na swoim miejscu :)

Opublikowano

mk4 twój wtryskiwacz zostawiłem u wojtka

Opublikowano

mk4 twój wtryskiwacz zostawiłem u wojtka

muchas gracjas GRYFI :notworthy: właśnie miałem do Ciebie dzwonić dziś w tej sprawie.

Opublikowano

patrzcie Maciek się nagle pojawił... Chłopak się z łańcucha chyba zerwał.. BRAWO MACIEK!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

patrzcie Maciek się nagle pojawił... Chłopak się z łańcucha chyba zerwał.. BRAWO MACIEK!!!! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ciekawe jak długo jeszcze bedzie sie dawał z powrotem do łancucha przypinac :decayed:
Opublikowano

kolega kurna;/ po 21:30 to się prosi o rezanie i poprawki :P wtedy to Maciuś :P.....

może chcesz pare ogniw do swojej wieś padliny :P

muszę się ogarnąć z czasem bo już mam dość takeigo siedzenia ;/

Opublikowano

kolega kurna;/ po 21:30 to się prosi o rezanie i poprawki :P wtedy to Maciuś :P.....

maciek skoncz gadac .. tylko ogarniaj sie ! :D ... bo zapyziejesz w tym domu i zona nawet nie bedzie cie chciala ..

Opublikowano

maciek skoncz gadac .. tylko ogarniaj sie ! :D ... bo zapyziejesz w tym domu i zona nawet nie bedzie cie chciala ..

coś w tym jest powiem Ci :P bo mnie nie ma od rana do wieczora dla Niej.

Opublikowano

Baddy chciał poprostu zaistnieć. Jego refleks jest wprostproporcjonalny do obecności na spotach :decayed: :decayed: :decayed:

;( ;( ;(

prawda zawsze bolała :kox::naughty:

osz wy psie pyrtki jedne, kolega tu kariere robi czasu brakuje to juz k... sie beda nabijac mendy :decayed:

spoko w srode wpadne na spota bo musze rachunki z gryfim wyrownac a z tego co wiem to on jest zawsze :>

Opublikowano

jest jest... przychodzi popatrzeć żeby nie zapomnieć jak Audice wyglądają :decayed: :decayed: