chmielu Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Witam, Znalazłem wiele info na temat demontażu panelu klimatronika przed liftem (chodzi o 1DIN) wystarczy odkręcić śrubki. Natomiast ostatnio próbowałem zdjąć swój panel (po lifcie) bez wyjmowania radia ale radio chyba nie ma nic do tego. Zdjąłem wszystkie ramki itd. ale w żaden sposób nie mogłem zdjąć panelu czy jest jakiś sposób widać że ma jakieś prowadnice, wykręcanie śrub nic nie pomoże bo śrubami przykręcony nie jest. Proszę o jakieś wskazówki. Pozdrawiam.
tyberianek Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Rozumiem, że te śruby są z przodu panelu ? Bo ja wykręciłem dwie śruby nad panelem sterującym klimatronik, natomiast pozostały dwie śruby pod spodem klimy są przysłonięte do połowy przez panel i raczej wyglądają tak jakby po ich wykręceniu można było wyjąć popielniczkę a nie panel klimy. Wiem, że panel ma dwie blaszki u góry to trzeba je na pewno czymś wcisnąć aby nie blokowały panelu, ale co dalej ?
Rekomendowane odpowiedzi