Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] OBD II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie ze mam zablokowany OBD II, interface wykrywa na 2 kompach(xp, seven) ale mi sie kurcze nie łaczy próbowałem vag com 311-2(crack) i 409 i polskim vag 4.9 i nawet jednym z tych nowszych 908... i na żadnym nie mogę uzyskać połaczenia tzn. wychodzę z założenia że albo kabel(dioda swieci po włożeniu w złacze) jest zepsuty albo mam zblokowane połczenie w samochodzie... serdecznie proszę o pomoc

Opublikowano

Sprawdź czy dochodzi prąd do gniazda, bodajże pin nr 16 to jest "+", pin nr 4 "-" ,ale chyba nie świeciła by się dioda gdyby nie było zasilania.

Mozesz jeszcze spróbować zmniejszyć prędkośc portu USB w komputerze, czasami to pomaga :wink4:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

tez mialem taki przypadek i moj mechanik podlaczal sie bezposrednio do kompa a nie pod wtyczke, co sie okazalo - immobilizer blokowal wejscie w kompa:) tyle z mojej strony

Opublikowano

przyjrzałbym się gnazdu OBD-może być przerwa na kablu, :wink4:

Opublikowano

Przydał by się troszkę szerszy opis problemu. Ale zaczął bym od tego na którym com-ie wykrywa ci kabelek jeśli ma na USB potem sprawdzenie tego w programie VAG. Zapraszam na GG chętnie pomogę sprawdzić i rozwiązać problem.

PS. IMMO blokujące Linie K raczej bajka szybciej zwarcie Lini-K gdzieś na aucie lub porostu upalony bezpiecznik