Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Gdzie i jaką instalację w Wlkp ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad instalacją gazową do mojego autka . Silnik 1.6 , 96r. 150 tys.km. spalanie na poziomie 7 l. Mam pytanie gdzie w okolicy Poznań - Konin najlepiej założyć i jaką . Wiele dobrego słyszałem o serwisie Szymańscy w Pyzdrach oraz Dom-Gaz we Wrześni , niektórzy z Poznania tam montowali i są zadowoleni . Proszę o namiary i orientacyjny koszt , może oprócz tych dwóch stacji są inne dobre a może lepsze . Jak odróżnić BRC oryginalną od Polskiej podróbki bo zaproponowano mi BRC za 2100 i za 2800 . Czy może warto zainteresować się Lovatto za 2300 ?

Opublikowano

kolego co do BRC to są tam mieszane części w instalacji częśc masz ori a resztę wkładają polskie graty ,ale nie ma się czym przejmować szwagier ma taką instalację w A4 1,8 T 150 Ps i nie narzeka instalacją zakładał w Manieczkach

Opublikowano

bardzo dobry warsztat w Pyzdrach zdecydowanie polecam .... kilku moich znajomych robiło tam instalację LPG i do dzisiaj chwalą :good: :good:

Opublikowano

ja zakładałem we wrześni na wrocławskiej szybko i profesjonalnie !!zrobiłem 30 tyś km i spokuj . polecam !

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Oj długo się zbierałem ale instalacja już jest . Lepiej późno niż wcale . Założyłem Stag 4 , reduktor Alaska i wtryski pojedyńcze Rail . Całość 2200 zł. Warsztat polecony przez znajomego który od paru lat zakładał tam instalacje . Jak na razie spisuje się świetnie .

Opublikowano

Skoro masz alaske to sie ciesz póki mozesz :polew: bo juz nie długo skończy sie sielanka Alaska jest OK w autach 90KM, jezeli bedziesz miał troche za duze dysze i nie bedziesz krecił do odcinki to jakos da sobie rade.

Opublikowano

ja kolego moge Tobie polecic zaklad pana Lewandowskiego Auto Center na Starym Koninie, jestem mega zadowolony z ich pracy, nic nie robie tylko wymieniam filtry, przeglady i leje gaz. :good:

Opublikowano
  • Autor

Montowałem w Swarzędzu u gościa który ma zakład od 10 lat , mówił że Alaske montują bo poprzedni model który montowali był kiepski i miał dużo wymian na gwarancji . Pewnie są lepsze reduktory i wogóle instalacje ale co można chcieć za tak małe pieniądze . Zobaczymy jak to się będzie sprawować , jakby co jest gwarancja . A czy moglibyście coś więcej o tej Alasce powiedzieć , co się z nią dzieje ? Psuje się czy po prostu nie daje rady ?

Opublikowano

polecam Auto Center Lewandowski :) Stary Konin

Opublikowano
  • Autor

Chyba niedokładnie czytacie :) Już zamontowałem gaz :tongue4: ale dzięki za odpowiedzi , może komuś się przydadzą .