Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY W TURKU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Tomku jaki kolor B5 ? ramki klubowe masz ? bo widzialem pare B5 u nas w Turku na klubowych ale chyba kupili od kogos.. :decayed:

Opublikowano

kolor czerwony :)

Opublikowano
  • Autor

31 na blachach ? :naughty:

Opublikowano

na blachach mam 39 :)

Opublikowano
  • Autor

z miesiac temu widzialem czerwona B5 na klubowych ramkach ale na blachach miala 31 :gwizdanie: jak cos to bede wypatrywal twoje 39 :naughty: czesto na miescie smigasz ? :decayed:

Opublikowano

a Ty masz przy swojej b7 ramki klubowe? bo ostatnio jechałem za czarna b7 w sedanie, miała blachy na PTU i ramki klubowe :)

Opublikowano
  • Autor

tak, to Ja :gwizdanie:

Opublikowano

kolego Adas chyba dziś mnie widziałeś na miescie ok godz 18 bo jechałem kawalek za Tobą :>

Opublikowano
  • Autor

i wjechales w poduchowne i zawrociles ? tez Cie wylukalem w lusterku ale nie mialem pewnosci ze to Ty, trzeba bylo mrugnac dlugimi to bym sie zatrzymal gdzies na parkingu :naughty:

daj znac to sie gdzies stykniemy w ktory dzien i poogladamy furki :naughty:

Opublikowano

miałem jechać dalej za Tobą, ale zawróciłem bo myślałem ze Ci gdzieś spieszno jest, bo pędziłeś ostro :>

Opublikowano
  • Autor

miałem jechać dalej za Tobą, ale zawróciłem bo myślałem ze Ci gdzieś spieszno jest, bo pędziłeś ostro :>

a lubie czasem sobie lekko wcisnac :decayed:

Opublikowano

masz sporo kucy to sobie ciśniesz :naughty:

Opublikowano
  • Autor

wciaz malo :mysli:

Opublikowano

Tobie mało.... a co ja mam powiedzieć? a tak ogólnie to jest ktoś jeszcze z Turku na forum żeby cosik zorganizować? bo widze parę osób jest ale tutaj jest cicho :confused4:

Opublikowano
  • Autor

jest kolega Lukasz (ghost1717), czasami sie stykniemy na miescie, ale ogolnie to raczej nikogo z Turku.

ale od czegos trzeba zaczynac :naughty: spoty na 3 auta to juz cos, jakby byly :naughty:

PW czytaj :gwizdanie:

Opublikowano

ja jestem za :> jak coś to Adas pisz sms albo pw i coś zoorganizujemy ;) Mozemy przy okazji ogarnąc Twojego RNS'a może ktoś jeszcze przyjedzie ?? :)

pozdro

Opublikowano

Witam wszystkich

Podłączam się pod temat - jak będziecie coś organizowali to możecie na mnie liczyć.

Opublikowano

Witam

jakby coś na mnie też mozecie liczyć :)

Opublikowano
  • Autor

wiosna ruszyla i ruch sie robi :naughty:

jakie terminy Wam pasuja na spociki ? tylo weekendy czy srodek tygodnia tez pasuje ? jak pracujecie ? :gwizdanie:

saqu79: mozna Cie na miescie zobaczyc ? wyslij Mi numery rej na PW :)[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:54_________________________________________________odwiedzajcie czesciej watek, musimy tu troche poezji popisac :>[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 19:57_________________________________________________i napiszcie cos o sobie, chociazby w jakim wieku chlopy jestescie :cool1:

Opublikowano

Dla mnie bez znaczenia dzień tygodnia - byle po godzinie 17.